tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βοργιαζίδης: "Πολιτικά ψεύτης ο Παυλίδης" - Παυλίδης: "Θα ανακαλέσω αν μου στείλει την εισήγηση ο Γρηγοριάδης"

Απάντηση στους ισχυρισμούς του Παύλου Παυλίδη ότι ο δήμος Βέροιας απουσίασε παντελώς από το 5ο ετήσιο συνέδριο "Sm@rt Cities-Digit@l Citizens" με θέμα "Η πανδημία ως ευκαιρία ψηφιακού μετασχηματισμού των πόλεων της Ελλάδας" έδωσε και ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης. "Είναι πολιτικά ψεύτης" είπε ο δήμαρχος και πρόσθεσε ότι ο δήμος Βέροιας είναι παρών παντού αλλά δεν το ανακοινώνει.

pavlidis 0007

"Θα ανακαλέσω αν μου στείλει ο κ. Γρηγοριάδης την εισήγησή του" είπε ο κ. Παυλίδης και πρόσθεσε ότι η Βέροια ήταν πρωτοπόρα αλλά έμεινε πίσω στις εξελίξεις επειδή δεν αξιοποίησε τις "έξυπνες" εφαρμογές της "έξυπνες" πόλης που είχαν εξασφαλιστεί πριν καμιά δεκαετία αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν ούτε από αυτούς που έτρεχαν τότε το πρόγραμμα αλλά ούτε και από τους επόμενους.

"Αφού αυτή η Αναπτυξιακή έκανε τόσα πολλά καλά, γιατί την έκλεισε ο κ. Παυλίδης, αφού προσπάθησε να την πασάρει σε τρεις συμβούλους;" ρώτησε ο κ. Βοργιαζίδης.

"Είχα φύγει στο ΚΑΠΑ τότε. Έπρεπε να προσλάβουμε μόνιμο προσωπικό αλλά δεν γινόταν αυτό γιατί δεν είχε πάντα αντικείμενο για να τους απασχολήσει" είπε ο κ. Παυλίδης.

"Στην κοινωνία της Βέροιας ζούμε και τα ακούμε όλα. Σε άλλες πόλεις είναι καλές οι αναπτυξιακές και τις επικαλείστε και στην Βέροια δεν θα είχε αντικείμενο;" σχολίασε ο κ. Παπαδόπουλος.

"Τα Τρίκαλα βρήκαν λύση για την Αναπτυξιακή. Ο Παυλίδης όχι. Συγνώμη που δεν είχα καταλάβει ότι ζούσα σε έξυπνη πόλη. Είστε περήφανος για το δεύτερο κείμενο ο κ. Παυλίδη;" απάντησε ο αντιδήμαρχος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και πρόσθεσε ότι υπάρχει βεβαίωση από τους διοργανωτές για την συμμετοχή του στο συνέδριο.

"Είμαι τόσο αδαής και με περιφρονεί όταν και το wifi του δήμου, λειτουργεί εξαιτίας μου;" απάντησε ο κ. Παυλίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69