tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κριτική Παυλίδη στην Δημοτική Αρχή Βέροιας γιατί δεν συμμετείχε σε συνέδριο για "έξυπνες" πόλεις

Από την Δημοτική Παράταξη Βέροιας "Συνδημότες" και τον επικεφαλής της Παύλο Παυλίδη ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Για άλλη μια φορά ο Δήμος μας μένει εκτός των εξελίξεων. Το τριήμερο Τρίτη 20, Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 τρέχοντος, έγινε με τηλεδιάσκεψη το 5ο ετήσιο συνέδριο "Sm@rt Cities-Digit@l Citizens" με θέμα "Η πανδημία ως ευκαιρία ψηφιακού μετασχηματισμού των πόλεων της Ελλάδας".

Στην συζήτηση συμμετείχαν 2.500 σύνεδροι!!!! Μεταξύ αυτών ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεωργαντάς, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών του χώρου, καθώς επίσης και πλειάδα Δημάρχων από όλη τη χώρα. Αξίζει να αναφέρω ότι από την ιδιαίτερη πατρίδα μας, συμμετείχε ο Δήμαρχος Νάουσας Καρανικόλας, ενώ απουσίαζε παντελώς ο Δήμος μας...

Αγαπητοί συμπολίτες, είναι λυπηρό να βλέπουμε αυτή την καταστροφική πορεία απομονωτισμού του δικού μας Δήμου, επειδή το πολιτικό προσωπικό που έχει τις τύχες στα χέρια του, είναι ανίκανο να ανταποκριθεί στην απαιτήσεις των καιρών. Δεν πιστεύω ότι δεν θέλουν. Είναι απλά ανίκανοι!

Υπενθυμίζω ότι η πόλη μας μόλις λίγα χρόνια πριν, είχε επιλεγεί μεταξύ των εννέα "έξυπνων πόλεων" της χώρας και την εκπροσώπησε στο διεθνές forum στην Βαρσοβία (ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Ζώης, η Δήμαρχος Χαρουλα Ουλσουτζόγλου κι εγώ), για να φτάσει σήμερα να μην μετέχει καν σε συζητήσεις που αφορούν το αύριο του τόπου.

Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν νιώθω άσχημα γιατί Δήμαρχος όμορου Δήμου συμμετέχει και μάλιστα με εισήγηση, σε μια τόσο σημαντική συζήτηση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πόλεων. Με λυπεί και με θυμώνει το ότι η ανικανότητα του δικού μας Δημάρχου κ. Βοργιαζίδη και του αρμόδιου Αντιδημάρχου φέρελπι κ. Γρηγοριάδη, γίνεται η αιτία να μείνουμε έξω από τις εξελίξεις. Εμείς ήμασταν η επιλεγμένη έξυπνη πόλη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και βρισκόμαστε πλέον να κοιτάμε τις άλλες πόλεις.

Εκεί κατάντησαν την Βέροια, τον Δήμο μας!

Μόνο θλίψη!

Θα ήθελα όμως να θέσω προ των ευθυνών και την φερόμενη "αξιωματική αντιπολίτευση" μπροστά στην προφανή ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής. Έχουν τόση δύναμη τα οφίκια των αξιωμάτων, έχουν τόση ισχύ οι οικονομικές απολαβές, που θα μείνετε και τώρα άβουλοι παρατηρητές των εξελίξεων; Δεν νιώθετε βαριά την ευθύνη της συγκάλυψης; Δεν ντρέπεστε να κοιτάτε στα μάτια αυτούς που σας εμπιστεύτηκαν; 

Μόνο θλίψη".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69