tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο δήμος Βέροιας σε δράση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων

Ο Δήμος Βέροιας μέσω του Κέντρου Κοινότητας, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, συμμετέχει στην δράση που διοργανώνει η Α21 για την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων.

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη θα συντονιστούν διαδικτυακά και θα συμμετάσχουν στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση της τοπικής και παγκόσμιας κοινότητας για το έγκλημα της εμπορίας ανθρώπων!

Η Παγκόσμια Δράση για την Ελευθερία περιλαμβάνει την online παρακολούθηση ενός ωριαίου ντοκιμαντέρ για το trafficking και τη δράση της Α21. Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμη, το μεσημέρι του Σαββάτου στις 17/10/2020 και το link θα παραμείνει ενεργό για λίγες ημέρες.

Θα βρείτε αναρτημένο το σχετικό link στη σελίδα του Δήμου Βέροιας (www.veria.gr), αλλά και στη σελίδα του facebook του Κέντρου Κοινότητας Βέροιας (https://www.facebook.com/kentrokoinotitasveria).

Παράλληλα, προτείνονται πρακτικές ιδέες που καθένας/καθεμία μπορεί να υιοθετήσει για την καταπολέμηση του trafficking.

Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βέροιας έχουν οριστεί ως σημείο αναφοράς του Δήμου Βέροιας με τον Εθνικό Μηχανισμό Αναφοράς για την Προστασία θυμάτων Εμπορίας Ανθρώπων (ΕΜΑ).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69