tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φεμινιστική Ομάδα Κιλοτίνα: "Οι φασίστες δεν χωράνε ούτε στη Βέροια ούτε πουθενά"

Από τη Φεμινιστική Ομάδα "Κιλοτίνα" ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Το πρωί της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου η καρδιά του αντιφασιστικού κινήματος χτυπά στην Αθήνα. Μέσα στην αίθουσα του εφετείου, εκεί που θα βρίσκονται η Μάγδα Φύσσα και ο Καντίμ Χουσεΐν Λουκμάν, εκεί που αγόρευσαν με πάθος οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής και κατέγραψαν κάθε στιγμή οι ανεξάρτητοι/ες δημοσιογράφοι της αντιπληροφόρησης. Αλλά και έξω από την αίθουσα, εκεί που χιλιάδες κόσμου που πλημμύρισαν τους δρόμους τόσες φορές,θα φωνάζουν και πάλι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ.

Από το 2011 έως το 2018 υπάρχουν 1000 καταγεγραμμένες επιθέσεις της ΧΑ, μεταξύ τους οι δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν και οι επιθέσεις στους Αιγύπτιους ψαράδες και τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα. Μετανάστ(ρι)ες, πρόσφυγες/ισσες, ΛΟΑΤΚΙΑ, αντιφασίστ(ρι)ες, άνθρωποι του κινήματος και της εργατικής τάξης τα θύματά τους. Οι μαρτυρίες για τη στενή συνεργασία τους με την ΕΛΑΣ εκατοντάδες. Τα ντοκουμέντα του ξεπλύματος της νεοναζιστικής οργάνωσης από τα ΜΜΕ, υπουργούς και πολιτικά πρόσωπα,επίσης. Η συγκάλυψη των εγκλημάτων τους από το ίδιο το κράτος και τα δικαστήρια ήταν απλά ένα χτύπημα στην πλάτη, ένα ευχαριστώ που αποτελούν το μακρύ χέρι του συστήματος.

Οι δικοί μας νεκροί, όμως, έχουν ονόματα και τα ονόματά τους είναι γραμμένα με αίμα από το ’40 μέχρι σήμερα σε τούτα τα χώματα. Η δίκη της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίστηκε από τον διεθνή τύπο «ελληνική δίκη της Νυρεμβέργης». Η καταδίκη των 68 οργανωμένων χρυσαυγιτών θα αποτελέσει ένα γερό χτύπημα στην νεοαζιστική οργάνωση, μια μεγάλη νίκη του αντιφασιστικού κινήματος στην Ελλάδα, όχι την πρώτη και σίγουρα όχι την τελευταία. Ο φασισμός πεθαίνει στους δρόμους, εκεί που δίνουμε τους αγώνες μας για ισότητα κι ελευθερία, εκεί που φωνάζουμε με όλη μας τη δύναμη Νο Pasaran.

Την Τετάρτη 7/10, στη 1μμ συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία Δημαρχείου και θυμίζουμε ότι οι φασίστες δεν χωράνε ούτε στη Βέροια ούτε πουθενά".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69