tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παυλίδης: Κατέθεσε αγωγή κατά του Σ. Διαμάντη για συκοφαντική δυσφήμηση

Από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Συδημότες", του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Παύλο Παυλίδη ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Σ' αυτόν τον δημοκρατικό τόπο, βρέθηκαν δυστυχώς σε καιρούς  «περίεργους»  (λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ) άνθρωποι χαμηλού ηθικού αναστήματος, που δεν δίστασαν  να σχεδιάσουν συνειδητά την πολιτική μου εξόντωση, χρησιμοποιώντας ως μέσο, αρχικά την διάδοση  ανυπόστατων φημών περί κακοδιαχείρισης από την πλευρά μου ως Προέδρου  Δ.Σ  του ΚΑΠΑ του  Δήμου Βεροίας  και εν συνεχεία την υποβολή μήνυσης στην εισαγγελία Βεροίας,  με σκοπό την ποινική μου δίωξη και μάλιστα για πράξεις κακουργηματικές, γνωρίζοντας εξ’ αρχής βέβαια την αναλήθεια των καταγγελλομένων τους  και  την  σκληρότητα της πράξης τους. Προφανής στόχος η σπίλωση της προσωπικότητάς μου στην κοινωνία και η  ομηρία μου στις εκλογές που ακολουθούσαν. Σκοπός τους η εκλογική τους επιτυχία και η  ταυτόχρονη δική μου πολιτική "δολοφονία".

Η δικαιοσύνη ερεύνησε, εξέτασε, αποφάνθηκε μετά από τριήμερη διαδικασία . Αθώος ομόφωνα  για όλες τις καταγγελλόμενες πράξεις, επειδή δεν υπήρξε καμία παράβαση από την πλευρά μου ! Ετσι σήμερα ήρθε η ώρα η δικαιοσύνη  να αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι... Κατ’αρχήν  με την άσκηση της αγωγής μου,  ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του φυσικού αυτουργού και την αποκατάσταση της προκληθείσας ηθικής μου βλάβης. Και αυτό γιατί ο φυσικός αυτουργός αυτής της ενορχηστρωμένης αθλιότητας,  προσπάθησε με ιδιαίτερη σκληρότητα και αναλγησία να πλήξει, εμένα, την οικογένειά μου, αλλά και το σύνολο των ανθρώπων που στέκονταν δίπλα μου στις δύσκολες ώρες της μάχης και έδιναν ένα αγώνα άνισο, με χτυπήματα ύπουλα και κάτω από τη μέση. Αγώνα που για τον λόγο αυτό χάθηκε, με τεράστιες συνέπειες...

Περιμένω όμως με την ίδια ανυπομονησία να έλθει η ώρα που θα τιμωρηθούν και  οι ηθικοί αυτουργοί.  Όλα εκείνα τα χαιρέκακα και μηδενικού ήθους ανθρωπάκια που συνηγορούσαν τον φυσικό αυτουργό, αν δεν προέτρεπαν κιόλας,  στην επιχείρηση "δολοφονίας πολιτικού αντιπάλου". Η τιμωρία αυτών θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ακόμη πιο σκληρή από αυτήν του εκτελεστικού βραχίονα. Όταν χάσουν την διάτρητη πλέον μάσκα του «ηθικού» και φανεί  η αποτρόπαια όψη τους, θα τιμωρηθούν εισπράττοντας την απαξίωση της κοινωνίας  και θέλω να ελπίζω και την απαξίωση του προσωπικού τους περίγυρου, ο οποίος θα πρέπει ήδη να έχει καταλάβει την πολιτική απρέπεια και την πρωτοφανή μοχθηρότητα των δήθεν "έντιμων".

Ο τόπος μας θα ξαναβρεί την χαμένη του πολιτική αρχοντιά. Οι δόλιοι, ραδιούργοι, καταχθόνιοι δολοπλόκοι, θα ξαναβρεθούν στον γνώριμο χώρο τους, στο φυσικό τους περιβάλλον, στα πολιτικά λαγούμια, όπου νιώθουν και άνετα.

Σήμερα κατέθεσα αγωγή σε βάρος αυτού που πρωτοστάτησε στην επιχείρηση πολιτικής μου εξόντωσης. Ταυτόχρονα δηλώνω ότι ξεκινά από τώρα ο αγώνας απαλλαγής του τόπου από τα τρομοκρατημένα εκείνα ανθρωπάκια που σχεδίασαν και συνηγόρησαν στην ολοκλήρωση του πολιτικού εγκλήματος, κρυπτόμενα πίσω από τον αυτουργό. Δεν θα λυπηθώ χρόνο, χρήμα, ώρες δουλειάς. Θα ζητήσω τη συστράτευση όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως κομματικής επιλογής. Πολιτών  που θέλουν έναν Δήμο καθαρό, έντιμο, δημιουργικό και δημοκρατικό. Η περιοχή μας έχει μια δημοκρατική παράδοση και κανένα πολιτικό υποπροϊόν δεν έχει το δικαίωμα να την αλλοιώσει και δεν θα επιτρέψουμε να την αλλοιώσει. 

Εκάς οι βέβηλοι...".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69