tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πολλά μεγάλα έργα προανήγγειλε ο δήμαρχος Βέροιας

Την κατασκευή πολλών ακόμη μεγάλων έργων, μετά την αποπεράτωση της Γέφυρας Κούσιου, προανήγγειλε με δηλώσεις του μετά την χθεσινή τελετή εγκαινίων, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης. Αναλυτικά δήλωσε:

"Σήμερα εκπληρώνουμε δυο σημαντικά θέματα. Η γέφυρα ως τεχνικό έργο είναι σημαντική για το κυκλοφοριακό της πόλης μας. Θα είναι ένα έργο ωφέλιμο και χρήσιμο. Ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς είναι ότι εκπληρώνουμε την ηθική δέσμευση προς την οικογένεια Κούσιου. Σήμερα νιώθουμε όλοι μας πολύ καλύτερα. Λυπούμαστε που δεν ζει κάποιος από αυτούς για να δει το έργο της ζωής τους να εκπληρώνεται. Τους ευγνωμονούμε σαν τους μεγαλύτερους δωρητές της Βέροιας". 

Σε ερώτηση για το ποιο είναι το επόμενο μεγάλο έργο, ο κ. Βοργιαζίδης απάντησε: "Πολλά θα περιμένετε. Έχουν εξασφαλιστεί πολλές χρηματοδοτήσεις, που αφορούν είτε αστικές αναπλάσεις, για παράδειγμα στον Προμηθέα θα γίνουν δυο κόμβοι που θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην ασφάλεια των παιδιών, είτε ενεργειακές αναβαθμίσεις σχολείων, αγροτικές οδοποιίες και πολλά ακόμη".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69