tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το ΚΑΠΑ Βέροιας ευχαριστεί

Το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη ενίσχυσης των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται ανθρώπινα δίπλα στους δημότες παρέχοντας κάθε δυνατή αρωγή. Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε και το πρόγραμμα διανομής δωρεάν γευμάτων σε 739 ωφελούμενους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.

Η προσπάθεια αυτή δε θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την ουσιαστική προσφορά των εργαζομένων του προγράμματος που συνέβαλαν τα μέγιστα, όπως και τη συνδρομή γυμναστών των προγραμμάτων ΠΑγΟ του ΚΑΠΑ, αλλά και των οδηγών που μας διέθεσε ο δήμος, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Επιπλέον, το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας, ευχαριστεί τον Σύλλογο Υπαλλήλων Δήμου Ν. Ημαθίας, το ασφαλιστικό γραφείο «Μιχαηλίδης και συνεργάτες» και το Φαρμακείο της κας Χατζηκυριακίδου Ευθυμίας για την κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν με τη δωρεά υγειονομικού υλικού (προστατευτικές μάσκες και γάντια) για τις ανάγκες των εργαζομένων. Ακόμα την Κονσερβοποιία-Χυμοποιια-Εμπορία Νωπών «ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ Α.Ε.» για την προσφορά πατατών στους ωφελούμενους του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ». Στις δύσκολες ώρες που διανύουμε, οι αξιέπαινες αυτές ενέργειες διευκολύνουν σημαντικά το έργο της υπηρεσίας μας και αποτελούν έμπρακτη απόδειξη του υψηλού αισθήματος ατομικής και συλλογικής ευθύνης, που αυτές τις κρίσιμες ώρες καλούμαστε όλοι να επιδείξουμε. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που επιτελούμε για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69