tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δωρεά της ΔΕΥΑΒ προς το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Βέροιας

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) κ. Στέργιος Διαμάντης, συνοδευόμενος από το Γενικό Δ/ντή της επιχείρησης κ. Θωμά Αχτσή, παρέδωσαν ως Δωρεά στο Διοικητή του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Βέροιας κ. Ηλία Πλιόγκα, ειδικό νοσοκομειακό εξοπλισμό αποτελούμενο από δύο monitors και δύο αντλίες χορήγησης υγρών, (συνολικής αξίας τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων εξήντα ευρώ € 4.960,00), λόγω της έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού COVID-19 .

Μετά την παράδοση των υλικών ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ δήλωσε, «η Δωρεά αυτή είναι ουσιαστικά των πελατών και δημοτών της πόλης. Η ΔΕΥΑΒ με την ορθή διαχείριση των οικονομικών της, από το Διοικητικό Συμβούλιο και τους λιγοστούς υπαλλήλους της, παρά τις ανείσπρακτες οφειλές λόγω περιορισμού των μετακινήσεων, κατάφερε και εξασφάλισε τα απαραίτητα κονδύλια για την αγορά και τη Δωρεά στο Νοσοκομείο μας (έπειτα από την δική του υπόδειξη), των απαραίτητων μηχανημάτων, με την ελπίδα να βοηθήσουν στην θεραπεία των ασθενών μας .» 

Στην παράδοση του υγειονομικού-μηχανολογικού εξοπλισμού παραβρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και Δ/ντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου κ. Χρήστος Κούτρας.

Η όλη ενέργεια γίνεται στο πλαίσιο της Κοινωνικής Ευθύνης της επιχείρησης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69