tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γουλτίδης καλεί Κορωνά και Τσιφλίδη σε "τηλεμαχία"

Σε "τηλεμαχία" καλεί τους αντιδημάρχους Θεόφιλο Κορωνά και Ηλία Τσιφλίδη ο Γιώργος Γουλτίδης, για θέματα που αφορούν τον δήμο Βέροιας. Στην πρόσκληση αναφέρει:

"Λόγοι ανωτέρας βίας με υποχρέωσαν να απουσιάσω από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.Κατά την απουσία μου σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης και πιο συγκεκριμένα οι κκ Κορωνάς και Τσιφλίδης,θέλησαν να εμφανίσουν εαυτούς ως θιγόμενους από τα όσα δήλωσα σε πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξή μου στον αγαπητό δημοσιογράφο του τόπου μας Θόδωρο Ελευθεριάδη και στη φιλόξενη εφημερίδα "ΗΜΕΡΗΣΙΑ". 

Επειδή δεν θα ήθελα να αφεθεί τίποτε αναπάντητο και επειδή οι πολίτες καλό θα ήταν να γνωρίζουν τις απόψεις και τις ενδεχόμενες ενστάσεις ημών, κατόπιν συνεννόησης και άμεσης αποδοχής της πρότασης από τον αγαπητό κ Καφτεράνη, σας προσκαλώ σε δημόσια κατάθεση απόψεων ενώπιος ενωπίω στην Εγνατία τηλεόραση και στην εκπομπή "Θέσεις" την επόμενη Πέμπτη 5/6/2020 το απόγευμα. Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος χώρος για να καταθέσουμε τις απόψεις μας και οι πολίτες του Δήμου μας θα κρίνουν".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69