tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βολές Ουσουλτζόγλου σε Τσαμήτρο

Η δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου σχολιάζοντας την προσφυγή του Νίκου Τσιαμήτρου για την απομάκρυνση του από την θέση του αντιδημάρχου δήλωσε:

" Ο κ. Τσαμήτρος, πρώην Αντιδήμαρχος Βέροιας, στο βιογραφικό του θα μπορεί, από δω και στο εξής, να γράφει ότι ήταν ΠΡΩΗΝ Αντιδήμαρχος Βέροιας επι θητείας μου.
Μέχρις εκεί όμως.

Με την προσφυγή που κατέθεσε στην Περιφέρεια, για την αποπομπή του από την Αντιδημαρχία, απέδειξε ότι στερείται βασικής πολιτικής ευθιξίας  και ευαισθησίας. Με υποχρεώνει δε, να τον εγκαλέσω δημόσια πλέον για όσα προσβλητικά και εξυβριστικά ανέφερε εναντίον μου και τα οποία η Πολιτική μου Παιδεία, το ήθος και η διαδρομή μου στα Κοινά δεν μου επέτρεψαν να τα αναφέρω στην απόφαση αντικατάστασής του…

Τώρα, καλούμαι όχι απλώς να τα αναφέρω, αλλά και να τα δημοσιοποιήσω σε κάθε αρμόδια Αρχή.
Θεωρώ όμως, ότι οι πρώτοι που πρέπει να κρίνουν τέτοιες συμπεριφορές, είναι οι δημότες της Βέροιας, που έκπληκτοι παρακολουθούν εδώ και καιρό, πρώην Αντιδημάρχους να διεκδικούν αποζημιώσεις δεκάδων χιλιάδων ή να γαντζώνονται με νύχια και με δόντια σε καρέκλες που θα τους αποφέρουν αντιμισθία….

Οι  δημότες «μίλησαν» ξεκάθαρα στις εκλογές. Κι εγώ σήμερα, στο τελείωμα της θητείας μου, αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ σε αυτούς, επειδή δεν μπόρεσα πολύ νωρίτερα να απομακρύνω από θέσεις ευθύνης πρόσωπα με τέτοιες συμπεριφορές".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69