tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βοργιαζίδης: "Θα είναι μεγάλη ζημιά αν δεν έρθει το φυσικό αέριο στην Βέροια"

Αναστάτωση προκάλεσε στην Βέροια αλλά και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η είδηση που βγήκε από την ανακοίνωση της Φρόσως Καρασαρλίδου, ότι το φυσικό αέριο δεν θα έρθει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας αλλά και τα Γιαννιτσά. Μιλώντας στον "Πληροφοριοδότη" γι αυτή την εξέλιξη, ο δήμαρχος Βέροιας σχολίασε: 

"Είναι μεγάλη ζημιά αν δεν έρθει το φυσικό αέριο στην Βέροια. Είναι η τρίτη φορά από το 2004 που ακούσαμε για έλευση φυσικού αερίου στην Βέροια αλλά αυτή την φορά ήμασταν σίγουροι ότι θα έρθει γιατί υπήρχε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Η περιοχή μας θα ζημιωθεί διότι το φυσικό αέριο είναι φθηνότερο καύσιμο από το πετρέλαιο και φυσικό πιο οικολογικό από οτιδήποτε άλλο. Επίσης θα δούλευε κόσμος τόσο στην κατασκευή των εγκαταστάσεων όσο και στις συνδέσεις στο δίκτυο".

Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του δήμου Βέροιας, ο κ. Βοργιαζίδης σημείωσε: "Ήδη από χθες επικοινώνησα με τον Περιφερειάρχη, ο οποίος άκουσε έκπληκτος την είδηση διότι δεν την γνώριζε. Θα ψάξουμε δυνατότητα προσφυγής κατά της απόφασης της ΡΑΕ. Πάντως, αν πήραν αυτή την απόφαση για να δώσουν το έργο σε ιδιώτη με το ίδιο κόστος, ας μας το πουν να μην ανησυχούμε. Εμείς θα κυνηγήσουμε αυτό το θέμα γιατί η εξέλιξη αυτή θα προκαλέσει ζημιά στον τόπο μας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69