tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Βέροιας: Θα παραχωρήσει επιπλέον κοινόχρηστους χώρους σε καταστήματα εστίασης όπου επιτρέπεται

Ο δήμος Βέροιας θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ώστε να παραχωρηθεί επιπλέον εξωτερικός χώρος στα καταστήματα εστίασης του δήμου για να μπορέσουν να λειτουργήσουν και να είναι βιώσιμες οι επιχειρήσεις τους. Αυτό είπε ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε θέμα που άνοιξε ο Αντώνης Μαρκούλης. 

Ο κ. Μαρκούλης είπε ότι ο χώρος που έχει παραχωρηθεί στα καταστήματα εστίασης στην Βέροια, δεν θα τους φτάσει μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν. Πρότεινε μάλιστα να γίνει μια πρόσκληση ενδιαφέροντας σε καταστηματάρχες και όπου υπάρχει δυνατότητα να τους παραχωρηθεί ατελώς επιπλέον κοινόχρηστος χώρος για να αναπτύξουν καρέκλες και τραπέζια. Την πρόταση του Αντώνη Μαρκούλη υποστήριξε ο Δημήτρης Τσανακτσίδης, σημειώνοντας ότι αυτό δεν θα πρέπει να γίνει την ώρα που είναι ανοιχτή η αγορά.

Ο κ. Γουλτίδης είπε ότι αν δεν αλλάξει ο κανονισμός, οι καταστηματάρχες θα έχουν πρόβλημα με την αστυνομία. Με αυτή την παρατήρηση συμφώνησε και ο Κυριάκος Θεοδωρίδης και πρότεινε απαλλαγή δημοτικών τελών.

Ο δήμαρχος, κλείνοντας το θέμα είπε: «Υπάρχει μια πρωτοβουλία από το Υπουργείο Εσωτερικών και την ΚΕΔΕ για να βοηθηθούν τα καταστήματα και θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια γι αυτό, πάντα με σεβασμό στους πεζούς και τα εμπορικά καταστήματα» και πρόσθεσε ότι όσο τα καταστήματα παραμείνουν κλειστά, δεν θα πληρώσουν δημοτικά τέλη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69