tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Βέροιας: Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η κατ΄οίκον διανομή του προγράμματος ΤΕΒΑ

Από τον Δήμο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Λαμβάνοντας υπόψη τα ατομικά και συλλογικά μέτρα υγιεινής , τη δυσκολία μετακίνησης των συμπολιτών μας αυτές τις δύσκολες στιγμές αποφασίστηκε η κατ΄οίκον διανομή του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)».

Από τις 13 έως και τις 24 Απριλίου 2020 πραγματοποιήθηκε ομαλά και χωρίς προβλήματα από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου κατ΄οίκον διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του προγράμματος , μεταφέροντας σε αυτούς τρόφιμα και βρεφικά είδη. Η προσπάθεια αυτή ενισχύθηκε από εθελοντές και από τους προέδρους των Τ.Δ.

Ο Δήμαρχος Βέροιας Κων/νος Βοργιαζίδης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας - Εθελοντισμού Ευστάθιος Κελεσίδης εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο προσωπικό του Δήμου (οδηγούς και προσωπικό κοινωνικής υπηρεσίας)που επέστρεψαν από τις άδειες τους εθελοντικά και εργαζόταν ως τις απογευματινές ώρες ,καθώς και για την άριστη συνεργασία .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως εκφράζονται στους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους , την προσφορά τους και την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης .
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αυτή την κρίσιμη περίοδο να την αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69