tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: Εξηγήσεις όχι μόνο από τον εργολάβο για τον βιολογικό

Με αφορμή την παρουσία του εργολάβου που διααχειρίζεται τον βιολογικό καθαρισμό του Δήμου Βέροιας, ο επικεφαλής της παράταξης "Προτεραιότητα  στον πολίτη" Αντώνης Μαρκούλης έκανε την εξής δήλωση:

"Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε δια του Τύπου ότι στην αυριανή (20.11.2019) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας «θα παραβρεθεί εκπρόσωπος της εταιρείας που διαχειρίζεται την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων Βέροιας (Βιολογικός Καθαρισμός), για να δώσει εξηγήσεις σε τυχόν απορίες και να απαντήσει σε ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων».

Παρ’ όλα αυτά, θεωρούμε απολύτως λογικό να είχαν κληθεί επίσης και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, οι οποίοι διαχειρίζονται τα σχετικά θέματα στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) και των οποίων οι έγγραφες καταγγελίες για σοβαρές παραλείψεις και μη συμμόρφωση ούτε με τα ελάχιστα της σύμβασης συνιστούν το αντικείμενο έρευνας. Άλλωστε, έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να δώσουν εξηγήσεις και να αποδείξουν την αλήθεια των λεγομένων τους.

Επιβεβλημένη, συνεπώς, κρίνουμε την παρουσία του κ. Αχτσή ως γενικού διευθυντή, του κ. Δάσκαλου ως τεχνικού διευθυντή, του κ. Μπίσμπα ως αρμόδιου υπαλλήλου για τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού και του κ. Σούλιου ως υπαλλήλου στον οποίο ανετέθη ο έλεγχος των εργασιών στον Βιολογικό Καθαρισμό. Ασφαλώς, θα μπορούσαν να παρευρίσκονται και να μετέχουν ισότιμα ο τέως και ο σημερινός Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ.

Θεωρούμε, τέλος, αυτονόητο ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει περιορισμός στον αριθμό των ερωτήσεων. Είναι αναγκαίο -λόγω της μεγάλης σημασίας του ζητήματος για τους πολίτες του Δήμου της Βέροιας- να υπάρξει διεξοδική συζήτηση επί του θέματος".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69