tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκανάτσιος: Αποτελεσματικός και συμφέρων ο βιολογικός καθαρισμός της ΔΕΥΑΒ

Τις δικές του απαντήσεις επί όλων των θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του βιολογικού καθαρισμού, έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής «στο σπίτι του», στον βιολογικό της ΔΕΥΑΒ, όπως είπε, έδωσε ο εργολάβος του έργου κ. Γκανάτσιος. Καθώς και ο διευθυντής της επιχειρήσης Θωμάς Αχτσής.

Παρουσία του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων (όχι όμως της μειοψηφίας), των προέδρων της ΔΕΥΑΒ, νυν και τέως, και μελών του δ.σ., ο κ. Γκανάτσιος τόνισε ότι λειτουργεί το έργο εδώ και μια οκταετία, ενώ αυτό που άλλαξε με τη νέα σύμβαση του περασμένου Αυγούστου είναι ότι μπήκε σε όλο το φάσμα της επεξεργασίας στη γραμμή, κάτι που δεν προβλεπόταν από την παλιά, αν και παρά ταύτα έκανε το ίδιο και πριν. Το κόστος της σύμβασης είναι 2.600 ευρώ τον χρόνο για τον δήμο Βέροιας, την ώρα που αν λειτουργούσε το σύστημα η ίδια η ΔΕΥΑΒ θα της κόστιζε πάνω από 300.000 ευρώ!

Ο κ. Γκανάτσιος άφησε να εννοηθεί ότι πίσω από τον θόρυβο που έχει αναπτυχθεί εναντίον του κρύβονται επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν επενδύσει στην παραγωγή λάσπης από τον βιολογικό, κάτι το οποίο με τη δική του διαχείριση δεν υπάρχει, αφού και όποια ιλύς υπήρχε πριν αναλάβει, έχει απομακρυνθεί και ο χώρος έχει καθαριστεί και αναβαθμιστεί στο σύνολό του.

Ακολούθησε ξενάγηση στον χώρο του βιολογικού, όπου στο τέλος της ο κ. Γκανάτσιος έδειξε ως τελικό αποτέλεσμα της επεξεργασίας το διαυγές νερό, αυτό που οδηγείται καθαρότατο στους υδάτινους αποδέκτες, όπως υπογράμμισε.

Πηγή: www.pena.press

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69