tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δυσαρέσκεια τοπικών φωτογράφων στην Βέροια για απευθείας ανάθεση δουλειάς του δήμου στην Θεσσαλονίκη

Την δυσαρέσκειά του για απευθείας ανάθεση δουλειάς εκτός δήμου, εκφράζει για τον δήμο Βέροιας η Ένωση Επαγγελματιών Φωτογράφων ΚΔ Μακεδονίας. Στην ανακοίνωση αναφέρει:

"Έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματιών Φωτογράφων Κ.Δ. Μακεδονίας για την απόφαση 554/2019 του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βέροιας όσον αφορά τη διοργάνωση εκδηλώσεων μνήμης για τους 460 Εβραίους θύματα του Ολοκαυτώματος, δηλώνεται ότι:

Δυστυχώς για άλλη μια φορά γίναμε θεατές μιας ακόμα απευθείας ανάθεσης του Δήμου Βέροιας σε επαγγελματία φωτογράφο όχι μόνο εκτός Δημοτικού διαμερίσματος αλλά και εκτός Νομού.

Πιο συγκεκριμένα, για τη φωτογραφική και κινηματογραφική κάλυψη της παραπάνω εκδήλωσης με την υπ. Αριθμόν ΑΔΑ:63ΔΝΩ9Ο-0ΡΗ (https://diavgeia.gov.gr/doc/63ΔΝΩ9Ο-0ΡΗ) που αναρτήθηκε στη διαύγεια με την παράδοση 80-120 φωτογραφιών σε ψηφιακή μορφή και ενός κλιπ βίντεο, ο Δήμος Βέροιας με υπογραφή του Δημάρχου κ. Κώνσταντίνου Βοργιαζίδη, παραχωρήθηκε το έργο με απευθείας ανάθεση σε επαγγελματία από τη Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά καθώς με την υπ’αριθμ 335/2016 απόφαση του τότε Δημοτικού Συμβουλίου ακόμα μία φορά έργο που θα μπορούσε να υλοποιηθεί από επαγγελματία της πόλης, παραχωρήθηκε απευθείας στη Θεσσαλονίκη.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους αγαπητούς διοικούντες του Δήμου ότι η Ένωση Επαγγελματιών Φωτογράφων ΚΔ Μακεδονίας (www.cwm-photographers.gr) αποτελείται από 52 μέλη τα 16 εκ των οποίων, δραστηριοποιούνται στο Νομό Ημαθίας. Πιο συγκεκριμένα, σε ακτίνα 150 μέτρων από το Δημαρχείο υπάρχουν 6 φωτογραφεία μέλη της Ένωσής μας που έχουν τη δυνατότητα να τους βοηθήσουν ή να τους καλύψουν αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Μπορεί η παραπάνω απόφαση να χαρακτηρίζεται καθόλα νόμιμη, αλλά στα πλαίσια των ενεργειών για τη στήριξη της τοπικής αγοράς, σαν ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματιών Φωτογράφων Κ.Δ. Μακεδονίας, θεωρούμε ηθικό να απευθύνονται σε επαγγελματίες της Ένωσης μας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69