tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΕΛΓΑ και Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες (ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ.) επισκέφθηκε η Γεωργία Μπατσαρά

Διαδοχικές επισκέψεις και συναντήσεις έχει καθημερινά η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργία Μπατσαρά, συνοδευόμενη από συνεργάτες της. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, επισκέφθηκε αντίστοιχα, το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ και το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες (ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ.) στη Βέροια.
Την Δευτέρα 13 Μαΐου στον ΕΛΓΑ η κ. Μπατσαρά συναντήθηκε με την Προϊσταμένη του υποκαταστήματος κ. Μαρία Παππά από την οποία ενημερώθηκε για τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων και των υπηρεσιών προς τους αγρότες.
Η κ. Παππά ανέφερε πως αυτό το χρονικό διάστημα το μεγάλο βάρος της υπηρεσίας δίνεται στις αναγγελίες ζημιών και των εκτιμήσεων, βασικά στα βερίκοκα και τα κεράσια, τα οποία βρίσκονται σε στάδιο συγκομιδής, ενώ εξήγησε την διαδικασία η οποία ακολουθείται με τις αναγγελίες και τις εκτιμήσεις από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όπως οι χαλαζοπτώσεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος.
Στην συνέχεια η Προϊσταμένη κ. Παππά ενημέρωσε την Υποψήφια Δήμαρχο Βέροιας πως, μόλις πριν λίγες μέρες, το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια, ενισχύθηκε με 30 συμβασιούχους και άλλους 7 μόνιμους υπαλλήλους που ήρθαν με απόσπαση από την Θεσσαλονίκη για ένα μικρό χρονικό διάστημα. 
Η Υποψήφια Δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά διαβεβαίωσε πως, ως Δημοτική Αρχή, θα φροντίσει να υπάρχει μια αγαστή συνεργασία, γιατί πρέπει να προσεχθεί ο αγροτικός κόσμος του Δήμου Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα, μια περιοχή κατ΄ εξοχήν αγροτική.
«Η αγροτική οικονομία και η ανάπτυξή της επηρεάζει σημαντικά όλους τους τομείς της περιοχής μας και γι αυτό πρέπει να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητά της με την στήριξη των αγροτικών οικογενειών και την εξασφάλιση της αγροτικής παραγωγής» είπε η κ. Μπατσαρά. 
Mpatsara merimna
Επίσκεψη Κέντρου Μέριμνας
Το πρωί της Τρίτης, 14 Μαΐου, η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας κ. Γεωργία Μπατσαρά επισκέφθηκε το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες (ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ.) Βέροιας, όπου έτυχε θερμής υποδοχής τόσο από τις  εθελόντριες και εργαζόμενες γυναίκες στη δομή, όσο και από τα παιδιά. Άλλωστε, η κ. Μπατσαρά πολλές φορές κατά το παρελθόν έδειξε το ενδιαφέρον της για το ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ. και πάντα συμμετείχε στις όμορφες εκδηλώσεις που διοργανώνει.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και εθελόντρια Διευθύντρια του ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ. κ. Μελίνα Δαμιανίδου αναφέρθηκε στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στην δομή αλλά και στις πολλές δυσκολίες που υπάρχουν λόγω έλλειψης οικονομικών δυνατοτήτων.   
 «Θέλουμε να αγοράσουμε τον ανάλογο εξοπλισμό, για να αναπτύξουμε τα αθλήματα Boccia και τοξοβολίας αλλά, δυστυχώς, δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Παράλληλα, στόχος μας είναι να αναπτύξουμε συνεργασίες και με αντίστοιχες ευρωπαϊκές δομές, αναζητώντας αυτούς που μπορούν να μας βοηθήσουν. Θέλω να πω δημόσια πως Πατέρας όλων μας είναι ο Μητροπολίτης μας που είναι πάντα δίπλα μας. Γενικά, είμαστε ευχαριστημένοι από την αγάπη της κοινωνίας μας» είπε η κ. Μελίνα Δαμιανίδου.
Η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας εξέφρασε για άλλη μια φορά την αγάπη της για το θεάρεστο έργο που επιτελείται στο ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ. και επεσήμανε πως «πρέπει να έχουμε ευαισθησίες απέναντι σε αυτές τις δομές,  γιατί επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο. Η συνεργασία μας θα γίνει πιο στενή μετά τις εκλογές. Θα στηρίξουμε οικονομικά το Κέντρο και μέσω του Γραφείου Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) που θα ιδρύσουμε σύμφωνα με τις προγραμματικές μας δηλώσεις, θα αναζητήσουμε πηγές χρηματοδότησης από τα ευρωπαϊκά προγράμματα και συνεργασίες με δομές της Ευρώπης. 
Παράλληλα, θα πρέπει να κάνουμε την πόλη περισσότερο προσβάσιμη σ΄ αυτήν την κατηγορία των συμπολιτών μας. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ένα νέο Κωσταλέξι. Ήμουν, είμαι και θα είμαι κοντά σας. Αυτό που κάνετε είναι λειτούργημα. Είναι, κυρίως, κατάθεση ψυχής και δεν πληρώνεται με τίποτα».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69