tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημόσιους Διαλόγους με κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας και της Άμμου πραγματοποίησε ο Κώστας Βοργιαζίδης

Τους «Δημόσιους Διαλόγους» συνέχισε, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, όπου κατά τη διάρκεια μιας ανοιχτής διαδικασίας αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους της Άμμου και της Αγίας Βαρβάρας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση», συνοδευόμενος από συνεργάτες και υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της παράταξής του, επισκέφτηκε τα δυο γειτονικά τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Βέροιας, συζητώντας με τους κατοίκους της περιοχής για τα πεπραγμένα και τα επιτεύγματα της σημερινής Δημοτικής Αρχής ενώ απάντησε σε ερωτήσεις που του τέθηκαν γύρω κυρίως από ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν τους δημότες των δύο τοπικών κοινοτήτων. Επιπλέον, κ. Βοργιαζίδης ενημέρωσε τους κατοίκους για όσα περιλαμβάνονται για την περιοχή τους στο νέο προγραμματικό σχέδιο του συνδυασμού του κι ανέλυσε τις βασικές στρατηγικές προτεραιότητες του προγράμματός του για τη νέα τετραετία.

vorgia agia varvara

Στην Αγία Βαρβάρα, το λόγο έλαβε επίσης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Σπύρος Κωτσιαντής, ο οποίος έκανε τον δικό του απολογισμό προς τους κατοίκους, παρουσιάζοντας δράσεις και παρεμβάσεις που έγιναν κατά την περίοδο που πέρασε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69