tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γεωργία Μπατσαρά: Από τους κορυφαίους ο Σύλλογος Βλάχων Βέροιας

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι περιοδείες και οι συναντήσεις της Υποψηφίας Δημάρχου Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού«Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργίας Μπατσαρά.

Το απόγευμα της Τρίτης 7 Μαΐου συνοδευόμενη από υποψήφιους/ιες συμβούλους, περιόδευσε στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της οδού Πιερίων στη Βέροια, όπου αντάλλαξε απόψεις με τους επαγγελματίες και με τους απλούς πολίτες.

Την Τετάρτη 8 Μαΐου το απόγευμα, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της κ. Μπατσαρά εκτός Νομού, αντιπροσωπεία υποψηφίων του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» παρακολούθησαν την ομιλία και συμμετείχαν στον διάλογο με την Υποψήφια Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βίκυ Φλέσσα που επισκέφθηκε τη Βέροια.

Αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας, η κ. Γεωργία Μπατσαρά υποδέχθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ-Συνεργασία εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας-Πειραιώς Ηρώ Φίλη, Κική Μουσιώνη και Αντώνη Χειμώνα, οι οποίοι περιοδεύουν στην περιοχή μας.  

Τέλος οι συναντήσεις της ημέρας ολοκληρώθηκαν με επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας και συμμετείχε στην αναβίωση του εθίμου «τσούγκρισμα των αυγών» που διοργάνωσαν οι γυναίκες του συλλόγου.

mpatsara pierion

Μετά την ολοκλήρωση των επαφών, η Υποψήφια Δήμαρχος κ. Γεωργία Μπατσαρά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λόγοι ανώτεροι της θελήσεώς μου, δεν μου επέτρεψαν να συναντηθώ με την Υποψήφια Ευρωβουλευτή της Ν Δ  Βίκης Φλέσσα, την οποία εκτιμώ απεριόριστα τόσο για το ήθος της όσο και για την ποιότητά της, κάτι που φαίνεται και από τις τηλεοπτικές της εκπομπές.

Από κει και πέρα, ήταν μια εποικοδομητική ημέρα καθώς άκουσα τα προβλήματα που υπάρχουν στις γειτονιές της Βέροιας, με την επίσκεψή μου σε καταστήματα και μαζικούς χώρους της οδού Πιερίων.  Οφείλω να πω πως αυτό που μου τονίστηκε, είναι η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για τις γειτονιές που βρίσκονται εκτός κέντρου πόλης. Σε κακή κατάσταση οι δρόμοι, έλλειψη υποδομών και πλημμελής αποκομιδή των σκουπιδιών. Γι αυτό και επιμένω στις ομιλίες μου, πως ως Δημοτική Αρχή θα ξεκινήσουμε από τα απλά, τα καθημερινά, που θα βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής των συντοπιτών μας.

Κατά την επίσκεψή μου στον Σύλλογο Βλάχων, ένοιωσα για άλλη μια φορά την περηφάνια, τη νοικοκυροσύνη τους και το υψηλό πατριωτικό τους πνεύμα. Είναι από τους κορυφαίους Συλλόγους στον Δήμο μας και οφείλουμε να στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε δραστηριότητα που αναλαμβάνουν και ολοκληρώνουν πάντοτε με επιτυχία. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Πίσκο και τις γυναίκες του Συλλόγου για την θερμή υποδοχή που μας επεφύλαξαν».

flessa symvoyloi

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69