tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη η Αλεξάνδρα Ανανιάδου - βιογραφικό

Στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη συμμετέχει ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η Αλεξάνδρα Ανανιάδου. Ας δούμε τα βιογραφικά της στοιχεία.

"Γεννήθηκα στην Κοζάνη το 1962 και κατοικώ στη Βέροια από το 1967 μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό και εργολάβο, Γιώργο Βαφείδη.

Μετά το Λύκειο σπούδασα στη Θεσσαλονίκη σε Σχολή Βρεφονηπιοκόμων, κάνοντας την πρακτική μου στο Νοσοκομείο Αγία Σοφία ενώ από τα 18 μου εργάζομαι συνεχόμενα, στον ιδιωτικό τομέα και στην Αγορά της Βέροιας, μέχρι πρότινος. Ανέπτυξα κοινωνική δραστηριότητα με τη συμμετοχή μου σε Συλλόγους και Φορείς. Υπήρξα μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας, εγγεγραμμένο μέλος στον Όμιλο Προστασίας Παιδιού και στον «Έρασμο», ενώ τα τελευταία 6 χρόνια είμαι μέλος του Φωνητικού Οργανικού Συνόλου «Μονόγραμμα», στο οποίο εκλέχθηκα για δεύτερη φορά, πρόεδρος. Η χορωδία μας διοργανώνει κάθε χρόνο εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς και πανελλήνια Φεστιβάλ.

Με επίγνωση και υπευθυνότητα, δέχτηκα την πρόταση του Κώστα Βοργιαζίδη, να κατέβω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του «Δράση με γνώση», γιατί με ενδιαφέρει να συμμετέχω στα δρώμενα του τόπου μου ενεργά και με ατομική ευθύνη.

Προσωπικά ονειρεύομαι μια οργανωμένη, ελκυστική και φιλόξενη πόλη, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες, ικανή να στηρίξει τους ανθρώπους της και την τοπική της οικονομία.

Σ αυτή την προσπάθεια ζητώ την στήριξή σας και ειλικρινά δεσμεύομαι να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας.

Αλεξάνδρα Ανανιάδου – Βαφείδου

Τηλέφωνο 6974784423

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69