tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Καταστηματάρχες εκφράζουν την διαφωνία τους με την μονοδρόμηση της Μητροπόλεως

mitropoleos veria

Επιστολή στον τύπο με την οποία εκφράζουν την αντίθεσή τους στην μονοδρόμηση της Μητροπόλεως εκφράζουν κάποιοι από τους καταστηματάρχες (η επιστολή ήταν ανώνυμη). Στην επιστολή αναφέρουν:

"Βέροια. Η γη της επαγγελίας που η ΕΛΣΤΑΤ την κατατάσσει στις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης στην Ελλάδα. Βέροια. Η πόλη που στο όνομα της ανάπλασης καταστρέφεται πολεοδομικά και αισθητικά καταλήγοντας να είναι μια απέραντη καφετέρια. Μια πόλη με τρεις δρόμους που η Δημοτική αρχή διαχρονικά ασελγεί επάνω τους στενεύοντας τους και ποτέ μονοδρομώντας ή αμφιδρομώντας τον βασικό άξονα την Μητροπόλεως.

Η δημοτική αρχή, ξεπερνώντας τον εαυτό της, παραποίησε απόφαση του ΣτΕ, μετά από προσφυγή κατοίκου του Βουκουρεστίου και ανώνυμης εταιρίας από την Αθήνα!!!... για την ανάδειξη αρχαιολογικών ευρημάτων επί της Μητροπόλεως ότι η οδός πρέπει να μονοδρομηθεί!!! κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά στην απόφαση του ΣτΕ (Σημείωση συντάκτη: Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υποχρεώνει η απόφαση του ΣτΕ τον δήμο να μονοδρομήσει την Μητροπόλεως άρα ο ισχυρισμός του επιστολογράφου είναι αναληθής).

Έχοντας βιώσει η πόλη τις τραγικές συνέπειες των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του 2005 με την θεαματική πτώση της αγοράς και το κυκλοφοριακό κομφούζιο και με δεδομένη την οικονομική συγκυρία και το ότι ο αριθμός των αυτοκίνητων είναι σήμερα πολλαπλάσιος, οι επαγγελματικοί φορείς της πόλης καταθέσαμε στην δημοτική αρχή την αγωνία και την αντίθεση μας με επιχειρήματα στην μη πραγματοποίηση αλλαγών στο κυκλοφοριακό αφού μπορούν και έτσι να αναδειχτούν τα αρχαιολογικά ευρήματα.

Με δεδομένο ότι η εκάστοτε δημοτική αρχή έχει εκλεγεί για να εξυπηρετεί τις νόμιμες και αντικειμενικές ανάγκες των δημοτών της πόλης, με δεδομένη και την απειρία που μόλις πριν λίγες ήμερες ανέλαβε τα καθήκοντα της, προξενεί πολλά ερωτηματικά η περίεργη εμμονή της να θέλει να πραγματοποιήσει τις κυκλοφοριακές αλλαγές εξυπηρετώντας ποιον και για ποιον σκοπό άραγε....παρά την καθολική αντίθεση όλων των επίσημων επαγγελματικών φορέων της πόλης".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69