tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο δήμος Βέροιας σε ευρωπαϊκή δράση για το κλίμα

vorgia new photo

Με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας ενέκρινε την καταρχήν συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στην πρωτοβουλία «Mayors Adapt». Η Επίτροπος Κόνι Χίδεγκαρντ αρμόδια για τη «Δράση για το κλίμα» παρουσίασε στις 19 Μαρτίου 2014 την πρωτοβουλία «Mayors Adapt», που αφορά στην ανάληψη δράσεων για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και αποτελεί συνέχεια της πρωτοβουλίας του «Συμφώνου των Δημάρχων».

Η νέα πρωτοβουλία έχει ως στόχο να υποστηρίξει τις τοπικές αρχές στην εφαρμογή μέτρων που αποβλέπουν στο μετριασμό του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής. Συγκεκριμένα, οι τοπικές αρχές θα πρέπει να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή ή/και να την ενσωματώσουν στα υφιστάμενα σχέδια δράσης τους. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι προβλέπεται η πραγματοποίηση έκθεσης προόδου ανά διετία.

Στην πρωτοβουλία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής τα Τίρανα(AL), το Ομπερ-Γκραφεντορφ (ΑΤ), η Γάνδη (ΒΕ), το Άλμπερτον (DK), το Τάμπερε (FL), η Λυών(FR), το Βερολίνο(DE), το Μονάχο(DE), το Αμβούργο(DE), η Βουδαπέστη(HU), το Δουβλίνο(ΙΕ), η Μπολόνια(ΙΤ), η Βενετία(IT), η Ρίγα(LV), η Ποντογκόριτσα (ΜΕ), το Άρνεμ (NL), το Ναϊμέγκεν(NL), το Ρότερνταμ(NL), η Ουτρέχτη(NL), το Κασκάις (ΡΤ), η Βαρκελώνη (ES), το Μπέρμιγχαμ(UK), το Λονδίνο(UK). Από την Ελλάδα θα συμμετέχει ο Δήμος Κηφισιάς.

Η επίσημη τελετή για την υπογραφή της «πολιτικής δέσμευσης» των τοπικών αρχών, που θα συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «Mayors Adapt», θα πραγματοποιηθεί την 16η Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69