tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησε της επαφές η Αντιδημαρχία Τουρισμού: Επίσκεψη Βρετανίδας δημοσιογράφου στην περιοχή της Βέροιας

episkepsi Jacqueline Jeynes

Τις ενέργειες προώθησης και προβολής του Δήμου Βέροιας ξεκίνησε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής, Βασίλης Λυκοστράτης, εγκαινιάζοντας τον κύκλο επαφών της Αντιδημαρχίας Τουρισμού για την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στην ευρύτερη περιοχή με την επίσκεψη της Βρετανίδας δημοσιογράφου Διδάκτωρ (Dr), Jacqueline Jeynes.

Η κ. Jacqueline Jeynes επισκέφτηκε την περιοχή μας ως εκπρόσωπος της Βρετανικής εταιρίας Silver Travel Advisor, μιας τουριστικής εταιρίας που απευθύνεται σε ταξιδιώτες της ηλικίας άνω των 50 ετών. Η επίσκεψη, που στέφτηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε μέσω της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο γνωριμίας της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών, όπως η πόλης μας, με δημοσιογράφους και ταξιδιωτικούς οργανισμούς του εξωτερικού.

 

Κατά την παραμονή της στην περιοχή μας, η δημοσιογράφος επισκέφτηκε στον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών (Βεργίνα) και τη Μονή Τιμίου Προδρόμου ενώ, στη συνέχεια, κατάληξε στην πόλη της Βέροιας όπου ξεναγήθηκε στο Βήμα του Απόστολου Παύλου, την Εβραϊκή συνοικία και περιηγήθηκε στα στενά της Κυριώτισας και στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Το πρόγραμμα επίσκεψης της δημοσιογράφου ολοκληρώθηκε σε γνωστό κεντρικό χώρο εστίασης της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κλασικά Ελληνικά εδέσματα με τη συνοδεία των εκπροσώπων του δήμου.

Στόχος της επίσκεψης είναι η προβολή της πόλης της Βέροιας σε άτομα άνω των 50 ετών, μέσω σχετικών ηλεκτρονικών άρθρων και φωτογραφικού υλικού στην ιστοσελίδα της Βρετανικής εταιρίας Silver Trip Advisor.

«Η Βέροια είναι έτοιμη να επενδύσει στην 'εξωστρέφεια' της προκειμένου να τονώσει τον τουρισμό και την αναγνωρισιμότητά της σε Ευρωπαϊκό αλλά και Παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος κ. Λυκοστράτης.

Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί θερμά:

  • Την Δημοτική Σύμβουλο, Χριστίνα Γαϊτάνου, για τη συνεισφορά της στη διαδικασία μετάφρασης.
  • Την κ. Καραγιαννίδου, υπάλληλο της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας, για το συντονισμό της επίσκεψης.
  • Την κ. Μέσκα η οποία πραγματοποίησε εθελοντική ξενάγηση.
  • Τον πολυχώρο Ελιά για την παροχή γεύματος 7 ατόμων και την άριστη εξυπηρέτησή τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69