tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Βέροιας: Δυο έργα 150.000 ευρώ στο LEADER

Με την 5/2-6-2014 απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος – Ε.Δ.Π. LEADER εγκρίθηκε η χρηματοδότηση των έργων «Μετατροπή αίθουσας Δ.Δ. Μακροχωρίου σε εκθετήριο παλαιών αγροτικών εργαλείων, εξοπλισμού αγροτικών νοικοκυριών και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής» προϋπολογισμού 122.416,51€ και «Προβολή και προώθηση των Συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών εφαρμογής της προσέγγισης LEADER του Καλλικρατικού Δήμου Βέροιας» προϋπολογισμού 27.620,00€.

Αντικείμενο του πρώτου έργου αποτελεί η μετατροπή αίθουσας στο πρώην δημαρχείο Απ. Παύλου σε εκθετήριο παλαιών αγροτικών εργαλείων, εξοπλισμού αγροτικών νοικοκυριών και πολιτιστικών τεκμηρίων και ενημέρωσης για την ιστορία της αγροτικής παραγωγής - ζωής και γενικότερα για την πολιτιστική παράδοση της περιοχής. Η αίθουσα θα λειτουργεί ως εκθετήριο, ενώ ταυτόχρονα θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει όσους την επισκέπτονται για τον τρόπο ζωής στην ύπαιθρο, για τις μεθόδους της αγροτικής παραγωγής τα παλαιότερα χρόνια, αλλά και για τον πολιτισμό της περιοχής.

Αντικείμενο του δεύτερου έργου αποτελεί ο σχεδιασμός και παραγωγή πληροφοριακού και διαφημιστικού υλικού, στοχεύοντας στην οργανωμένη και πολύπλευρη ανάδειξη και αξιοποίηση της ταυτότητας της περιοχής παρέμβασης και στην προβολή των ποικίλων μορφών τουρισμού που αναπτύσσονται ή μπορεί να αναπτυχθούν στην περιοχή, όπως ο πολιτιστικός, φυσιολατρικός, θρησκευτικός, εκπαιδευτικός και αθλητικός τουρισμός, προκειμένου να προσελκύσουν επισκέπτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό και να παρατείνουν τον χρόνο παραμονής τους σε αυτή.

Ο προϋπολογισμός των δύο έργων ανέρχεται στο ποσό των 150.036,51€ και αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα η δημοπράτηση τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69