tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Βέροιας

Με έξι θέματα στην ημερησία διάταξη θα συνεδριάσει την Τετάρτη 23/3 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Βέροιας. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 2μμ και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράταση του ωραρίου λειτουργίας της, στην εταιρία ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΛΟΥΚΙΔΗΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΠΙΔΗΣ ΟΕ, για το κατάστημά της ¨ΚΑΦΕΝΕΙΟ¨ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πατρίδας της Δ.Ε. Δοβράς.
  • Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράταση του ωραρίου λειτουργίας της, στο IBRUSHI ARJAN του RRUZHDI για το κατάστημά της ¨ΚΑΦΕΝΕΙΟ¨ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου της Δ.Ε. Δοβράς.
  • Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράταση του ωραρίου λειτουργίας της, στον ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ για το κατάστημά του ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Κουλούρας της Δ.Ε. Απ. Παύλου.
  • Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος Καφετέρια –Μπαρ της ONCEA ANGELA στον οικισμό της Μέσης στην Βέροιας.
  • Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨, του Ταγκαλίδη Παύλου του Ανανία, με την επωνυμία ¨EXIT¨, που βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 151 στο Μακροχώρι.
  • Έγκριση επί αιτήματος της εταιρίας Υιοί Μανώλη Παπαοικονόμου περί της εφαρμογής του Κανονισμού Χρήσης Παραχωρούμενων Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69