tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παύλος Παυλίδης: "Φεύγω με ανάμικτα συναισθήματα"

pavlidis last

Με ανάμικτα συναισθήματα δήλωσε ότι αποχωρεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας ο Παύλος Παυλίδης. Στην αποχαιρετηστήρια τοποθέτησή του τόνισε:

"Αποχαιρετώ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο με ανάμικτα συναισθήματα. Θέλω να αποχαιρετήσω φίλους και γνωστούς, πολιτικούς αντιπάλους και μη. Αποχαιρετώ και τους εκπροσώπους του τύπου που εδώ μέσα ως «θεατές των λόγων και ακροατές των έργων μας» γνώρισαν την σκέψη και την συνεισφορά μας περισσότερο από τον καθένα. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για την συνεργασία που είχαμε.

Αυτόν τον πανέμορφο χώρο που όλοι τον θαυμάζουμε και τον καμαρώνουμε πρέπει και να τον τιμούμε. Πρέπει να τον σεβόμαστε και να μην τον υποβαθμίζουμε.

Ηρθαμε σε αυτήν την αίθουσα με μια αποστολή.

Αισθάνομαι ότι προσέφερα. Ότι προσπάθησα για το καλύτερο με γνώμονα την εντιμότητα, την ειλικρίνεια και γι αυτό έχω ήσυχη την συνείδηση μου. Νοιώθω ότι τίμησα την ψήφο των συμπολιτών μου. Σε ένα κόσμο που μας θέλουν όλους ίδιους, νομίζω ότι έμεινα αυθεντικός.
Νοιώθω ότι δυο χρόνια ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και σε περίοδο κρίσης έγιναν αρκετά πράγματα στα οικονομικά που για τις εποχές εκείνες ήταν ακατανόητα ακόμα κι από συναδέλφους. Η λέξη οικονομία και νυκοκοιρεμα αποδείχτηκε στη συνέχεια ότι ήταν η πιο σωστή επιλογή.

Δυο χρόνια ως Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης έγιναν πολλά έργα κυρίως πάνω στις νέες τεχνολογίες που είναι το άρμα της εξέλιξης τα τελευταία χρόνια. Πολλά από αυτά σώζονται, πολλά από αυτά καταστρέφονται, κάποια δεν τα λειτουργούν. Η μεγαλύτερη πίκρα και απογοήτευση που μου έχει μείνει είναι η εγκατάλειψη της ιδέας της δημιουργίας του Ψηφιακού Πολιτιστικού Κέντρου της Μακεδονίας το οποίο μάλιστα ψηφίστηκε και από το Δημοτικό Συμβούλιο και το οποίο θα έδινε τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής, αφού συγκέντρωνε πολιτιστικό, κοινωνικό και τουριστικό ενδιαφέρον με εγγυημένη την προσέλευση και παραμονή επισκεπτών στην περιοχή μας. Κρίμα και πάλι κρίμα.

Τρία χρόνια ως Πρόεδρος της ΚΑΠΑ, προσπάθησα να στήσω ένα νέο νομικό πρόσωπο που συγχώνευσε 19 ακόμα και θεωρώ ότι πέτυχα να καμαρώνω για έναν οργανισμό με τόσες υπηρεσίες, τόσες υποχρεώσεις, τόσες δραστηριότητες οι οποίες έγιναν προς όφελος του πολίτη και οι οποίες είναι αναγνωρισμένες.

Ζητώ από εσάς που θα συνεχίσετε, να διατηρήσετε τους ετήσιους θεσμούς που θεσπίσαμε, της ετήσιας εκδήλωσης των Βρεφονηπιακών, το Βεργίνα cup, τον Φιλιππειο δρόμο, κλπ Είναι κέρδος για την πόλη.

Φεύγω κι έχω την αίσθηση ότι αφήνω ανεκπλήρωτα σχέδια και όνειρα. Κι εκεί είναι που στεναχωριέμαι. Όμως θα κάνω τα πάντα για ότι αξίζει.

Στεναχωριέμαι επίσης και για όσους μας οδήγησαν σε πολιτικά σφάλματα κι επιλογές και δεν ζητούν ένα συγνώμη από τον κόσμο. Κι ας μην αναλάβουν τις ευθύνες τους. Στεναχωριέμαι γιατί αυτή η πόλη την τελευταία τριετία έχασε πολλά, που είχαν κατακτηθεί με κόπο και προσπάθεια.

Έζησα όμως και πολλές δημιουργικές στιγμές, παραγωγικές, με ορισμένους συναδέλφους και εργαζομένους που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ. Αυτές θα θυμάμαι. Γιατί ήταν προσπάθειες με πρωτοβουλία, με μεράκι, με αγάπη για την πόλη. Ήταν προσπάθειες διεκδίκησης από άλλες πόλεις, ήταν νίκες της πόλης όλης.

Ευχαριστώ την Δήμαρχο που με εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια. Την τίμησα όπως έπρεπε έως το τέλος. Σίγουρα όμως ο δρόμος που ξεκινήσαμε χάθηκε στην πορεία. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι δεν είναι όλα όπως παλιά. Δεν πρέπει να συνεχίζονται τα ίδια λάθη. Πολύτιμος χρόνος χάνεται κι η πόλη ψυχορραγεί.

"Η πόλη έχει ανάγκες γιατί βουλιάζει κι εδώ μέσα πρέπει οι νέοι Σύμβουλοι να ασχοληθούνε σοβαρά με όμορφα και δημιουργικά πράγματα. Κι όχι να τρέχουνε πίσω από τις εξελίξεις και με ψηφίσματα, που είναι «γράμματα στο Θεό».

Οι πολίτες έχουν προτεραιότητες τις οποίες πρέπει να σεβόμαστε. Πρέπει να σταματήσει η μικροπολιτική. Εδώ δεν είναι η Βουλή των Ελλήνων. Εδώ δεν είναι το σκαλοπάτι της πολιτικής αναρρίχησης, στο οποίο όλα γίνονται θυσία. Εδώ ηρθαμε γιατί είπαμε στον κόσμο ότι αγαπάμε τον τόπο μας. Κι έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε.

Σταματώ από τον Δήμο περήφανος ότι άφησα πολλά πράγματα, ότι έκανα πολλά πράγματα για τα οποία θα έχω να λέω στα παιδιά μου και στα εγγονια μου. Έβαλα ένα λιθαράκι σε αυτήν την πόλη κι αυτή είναι η μεγαλύτερη μου χαρά.

Καλή επιτυχία στο νέο Συμβούλιο, στον νέο Δήμαρχο, στους νέους Αντιδημάρχους και Προέδρους. Προσπαθήστε για το καλό της πόλης. Γίνεται καλύτεροι από εμάς.

Μόνο τότε θα κερδίσει αυτή η πόλη".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69