tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γιαννουλάκης: "Προσπάθησα να φανώ χρήσιμος κι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι"

giannoulakis last

Συγκινημένος ολοκλήρωσε την 16ετη πορεία του στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας ο Βασίλης Γιαννουλάκης. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην αποχαιρετηστήρια δήλωσή του υπογράμμισε: 

"Ιδιαίτερα συγκινητική ημέρα για μένα. Είναι η τελευταία μου συνεδρίαση. Η πορεία μου ξεκίνησε το 1998 και μετά από 16 χρόνια ολοκληρώνεται. Κλείνει για δυο λόγους. Η περιπέτεια της υγείας μου πριν δυο χρόνια στάθηκε αφορμή να ξανασκεφτώ τις προτεραιότητές μου και η άλλη είναι ότι τα 16 χρόνια ήταν αρκετά. Είμαι υπέρ της ανανέωσης. Προσπάθησα με συνέπεια, ευθύνη και ετοιμότητα να λειτουργήσω και αποκόμισα πλούσια εμπειρία. Προσπάθησα να φανώ χρήσιμος για τον τόπο μου κι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στον δήμο Βέροιας. Βίωσα καλές και άσχημες στιγμές. Έκανα εχθρούς και φίλους. Ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε και ζητώ συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιος. Κλείνω την πορεία μου εδώ αλλά δεν θα είμαι αδιάφορος για τα κοινά της πόλης. Θα είμαι διαθέσιμος σε όποιον θέλει να μοιραστώ μαζί τους τις εμπειρίες που αποκόμισα".

Ο νέος δήμαρχος τόνισε ότι ο Βασίλης Γιαννουλάκης ήταν υπόδειγμα σοβαρότητας, συνέπειας και αξιοπιστίας. "Θα χρησιμοποιήσω την πρόθεσή του να βοηθήσει" σχολίασε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69