tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βεροια: Ανεξάρτητος ο Αγγελίνας

aggelinas mak

Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος θα ειναι μέχρι την λήξη της θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής Βέροιας ο Μάκης Αγγελινας. Με επιστολή που έστειλε στην δήμαρχο αναφερει: "κ. Δήμαρχε, ​Υποβάλλω σήμερα με το παρόν τη παραίτησή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας εκλεγμένος με την Δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία», καθώς και από αναπληρωτής πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας παραμένοντας ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος μέχρι τη λήξη της τρέχουσας θητείας μας για καθαρά λόγους νομιμότητας.

Δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι Δημοτικός Σύμβουλος σε μια παράταξη που διοικεί το Δήμο μας και η Δήμαρχος παρανομεί εδώ και 14 μήνες.

​Δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι Δημοτικός Σύμβουλος σε μια παράταξη που διοικεί το Δήμο μας και η Δήμαρχος, έχοντας σαφή Νόμο του κράτους περί αντικατάστασης μέλους Διοικητικού Συμβουλίου επιχείρησης , ζητά γνωμοδότηση από το νομικό σύμβουλο του Δήμου κ. Γ. Παπαστεργίου και ενώ η γνωμοδότησή του είναι σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία, η κ. Δήμαρχος ζητά επιπλέον γνωμοδοτήσεις από το αρμόδιο Υπουργείο και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μ.Θ. και ενώ και αυτές είναι σύμφωνες με την ισχύουσα νομοθεσία, δεν εφαρμόζεται ο νόμος απλά η κα Δήμαρχος ροκανίζει το χρόνο μέχρι τη λήξη της τρέχουσας θητείας της, αφού η ίδια αδιαφορώντας για το Νόμο έχει δηλώσει πριν από πολύ καιρό ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ορισμό νέου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΒ.

Δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι Δημοτικός Σύμβουλος όταν η ιδιότητά μου ως αναπληρωτής πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ δεν είναι νόμιμη εδώ και 14 μήνες και ενώ από τον Ιούνιο του 2014 ζήτησα εγγράφως από τον Δήμο Βέροιας να μου δοθεί σαφή απάντηση για τη νομιμότητα της θέσης που κατέχω και διοικώ την μεγαλύτερη δημοτική επιχείρηση και για προβλήματα που μπορούν να υπάρξουν λόγω μη νομιμότητας της θέσεώς μου, εν τούτοις μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει καμία απάντηση.

Με όλες τις μέχρι σήμερα ενέργειές της η κα. Δήμαρχος εξυπηρετεί τόσο τα προσωπικά της καπρίτσια όσο και τον υπέρμετρο εγωισμό το δικό της αλλά και κάποιων άλλων, σε αντίθεση με τον όρκο της να υπηρετεί τη νομιμότητα, τη διαφάνεια και τη προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου.

Η μη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου κατά την διάρκεια της θητείας μας και ιδίως κατά τον τελευταίο χρόνο, έχει να κάνει με θράσος, αχαριστία αλλά και προσωπική εμπάθεια, αφού κατά τη διάρκεια της θητείας μας ψήφισα και στήριξα πάνω από 4000 εισηγητικά της κας. Δημάρχου για την καλή λειτουργία του Δήμου και την προώθηση τα πολιτικής της κας, Δημάρχου , ενώ για μερικά από αυτά σύρομαι στα δικαστήρια τόσο εγώ όσο και κάποιοι άλλοι σύμβουλοι της «Συμπολιτείας».

Για όλους τους παραπάνω λόγους, διαχωρίζω τη θέση μου από την «Συμπολιτεία» και δηλώνω με το παρόν ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος μέχρι το τέλος της τρέχουσας θητείας, σεβόμενος όλους τους Συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Βέροιας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69