tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μικρά - μικρά από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

dimotiko ver soma

Ενημέρωση για τις εξελίξεις γύρω από την εγκατάσταση του Τελωνείου στις εγκαταστάσεις της αγοράς της Κουλούρας έκανε ο δήμαρχος Βέροιας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Ο δήμαρχος είπε ότι υπήρχε η προσφορά για δωρεάν παραχώρηση για 50 έτη χώρου γραφείου και αποθήκης αλλά και αύλειου χώρου για να στεγαστεί το Τελωνείο και δέσμευση επιχειρηματιών για συγκέντρωση 300.000 ευρώ για τις εργασίες που απαιτούνται. Ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι έχει ξεκινήσει η προσπάθεια των επιχειρηματιών για να συγκεντρώσουν τα χρήματα (άνοιξαν και λογαριασμοί) και όταν συγκεντρωθεί το ποσό για να γίνουν εργασίες, θα γίνει επίσκεψη στο Υπουργείο.

Ο Αντώνης Μαρκούλης τόνισε ότι ακολουθεί ένας μήνας κινητοποιήσεων πολλών κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων. "Θα ήταν χρήσιμο να βγει ένα ψήφισμα που να εκφράζει τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού".

Αν τελείωσε το αποχετευτικό της Πατρίδας και αν μπορούν να συνδεθούν οι πολίτες ρώτησε ο Γιώργος Μελιόπουλος. "Ουσιαστικά και κατασκευαστικά το έργο έχει τελειώσει. Εκκρεμεί η αδειοδότηση του αντλιοστασίου στο Λαζοχώρι για να συνδεθεί το ρεύμα. Επίσημα δεν δώσαμε εντολή στους δημότες να συνδεθούν΄" απάντησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Νίκος Μωυσιάδης.

Στις κινητοποιήσεις των αγροτών και στο αίτημά τους να παραμείνει ενεργός ο ΟΓΑ και να μην ενταχθεί σε ένα μεγαλύτερο ταμείο αναφέρθηκε ο Μάκης Αγγελίνας. Επίσης αναφέρθηκε στην καθυστέρηση του ΕΛΓΑ να πληρώσει ζημιές.

Στην κακή κατάσταση του οδοστρώματος της οδού Πίνδου, στο κατηφορικό τμήμα αναφέρθηκε η Σοφία Ελευθεριάδου και ρώτησε τον κ. Λαζαρίδη αν θα γίνει παρέμβαση. Ο κ. Λαζαρίδης απάντησε ότι έχει γίνει σύμβαση με εργολάβο και η παρέμβαση θα γίνει.

Η κ. Ελευθεριάδου ρώτησε και το γιατί δεν αναδεικνύεται η περιοχή του Αλιάκμονα στο Φράγμα για να γίνει πόλος έλξης πολιτών κι επισκεπτών. Απαντώντας ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης είπε ότι το τμήμα η ΔΕΗ έχει τον έλεγχο της περιοχής και δεν επιτρέπει παρεμβάσεις αλλά ο δήμος είναι σε επαφή μαζί της μήπωςκαι μπορέσει να αξιοποιήσει ένα τμήμα του Αλιάκμονα.

Ενημέρωση για το τι γίνεται με τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο παλαιό στρατόπεδο στις Βαρβάρες ρώτησε ο κ. Μπέκης. Υπήρξε εμπλοκή μετά την διεκδίκηση τμήματος από την αρχαιολογία απάντησε ο δήμαρχος και πρόσθεσε: "Στείλαμε έγγραφο στο Υπουργείο και τονίσαμε ότι δεν χωράμε. Εμείς υποστηρίζουμε εκεί την στέγαση του Μουσικού Σχολείου".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69