tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απαντήσεις Λαζαρίδη για τα μεγάλα έργα του δήμου Βέροιας

lazaridis dim

Απαντήσεις για μεγάλα θέματα του δήμου Βέροιας, απαντώντας σε ερώτηση του Γιάννη Παπαγιάννη, έδωσε ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης. Συγκεκριμένα απάντησε στο θέμα της γέφυρας Κούσιου, του κολυμβητηρίου, του έργου Σέλι - Άνω Σέλι και για την ανάπλαση και πλατεία Ωρολογίου. Αναλυτικά:

Ορίστηκε πραγματογνώμονας για το έργο της Γέφυρας Κούσιου. Τα συμπεράσματά του τέθηκαν σε ειδικό μελετητή ο οποίος πιστοποίησε ότι οι παρατηρήσεις του πραγματογνώμονα είναι αμελητέες και ο δήμος μπορεί να δημοπρατήσει ξανά το έργο.

Για το κολυμβητήριο, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν δίνει χρήματα για την συνέχιση του έργου. Ο εργολάβος παραμένει στο έργο και έχει λάβει κάποια χρήματα που του οφείλονταν.

Στο έργο σύνδεσης Άνω - Κάτω Σέλι, γίνονται οι τελικές επιμετρήσεις. Όταν τελειώσουν θα απεγκλωβιστεί ο δήμος από τον παλιό εργολάβο και θα μπορέσει να δημοπρατήσει και να αναζητήσει νέο. Θα πρέπει να βρεθεί και χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Η ανάπλαση έχει τελειώσει. Έχουν κοινοποιηθεί στον ανάδοχο ορισμένες παρατηρήσεις για εκκρεμότητες που πρέπει να διορθωθούν. Στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων έχει μείνει ένα κομμάτι που το έχει η Αρχαιολογία και θα πρέπει να βρει χρήματα για να το τελειώσει.

Για την Πλατεία Ωρολογίου, θα γίνει μέσα στο 2016 αρχιτεκτονική μελέτη, με στοχευμένες παρεμβάσεις για να αλλάξει εικόνα η πλατεία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69