tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παραλειπόμενα και φωτογραφίες από τα Ελευθέρια της Βέροιας

Πολύς ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε την στρατιωτική παρέλαση της Βέροιας παρά την βροχόπτωση. Η μαθητική παρέλαση ματαιώθηκε μετά τις 11πμ ωστόσο ο κόσμος έμεινε και χειροκρότησε τους στρατιώτες που παρέλασαν.

Με δυο συνεργάτες του βρέθηκε στην Βέροια ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης και τίμησε τις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της πόλης. Μαζί του ήταν ο αντιδήμαρχος Στέλιος Δάγκας και ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Πατζαρτζίδης.

Στην εξέδρα των επισήμων όπως πάντα ο Μητροπολίτης και λίγο πιο δίπλα ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης.

Με την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας Ελένη Γκόγκα και την Δημοτική Σύμβουλο Χριστίνα Γαϊτάνου παρακολούθησε στην εξέδρα των επισήμων η Περιφερειακή Σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα.

Οριστικά παρελθόν αποτελούν οι καγκελόφρακτες παρελάσεις. Και σε αυτήν την παρέλαση, δεν υπήρχαν κάγκελα και επανήλθε το σχοινάκι μεταξύ δρόμου και πεζοδρομίου. Δεν υπάρχει λόγος άλωστε αφού οι "αγανακτισμένοι" του ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν πλέον τις θετικές πτυχές του αριστερού μνημονίου και διέκοψαν κάθε σχέση με τις κινητοποιήσεις τέτοιες ημέρες. Μπορεί τα κάγκελα να απομακρύνθηκαν, η Βέροια όμως ήταν "αστακός" από αστυνομικές δυνάμεις, φανερές και μυστικές.

Χωρίς τους Ημαθιώτες βουλευτές γιορτάστηκαν τα Ελευθέρια της Βέροιας. Κανένας από τους τέσσερις εκλεγμένους βουλευτές δεν βρέθηκε στην παρέλαση.

Οι υποψήφιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου και Ανδρέας Βέτσος συνόδευαν τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Τέρενς Κουίκ. Ο κ. Βέτσος μάλιστα είχε κι ένα ατύχημα στην εξέδρα αλλά δεν χτύπησε από το πέσιμο.

Λίγο πιο εκεί διακρίναμε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου, τους αντιδημάρχους Θωμά Κορωνά, Βασίλη Λυκοστράτη και τους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Τραπεζανλή, Θανάση Σιακαβάρα, Μάκη Αγγελίνα, Ιορδάνη Κυρατλίδη, Σάκη Κουλουριώτη και Ευγενία Ιακωβίδου. Λίγο πιο πάνω η πρώην βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά και ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Χειμώνας. Με ομπρέλα στην βροχή επέλεξαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Τσαπαρόπουλος, συντροφιά με την εγγονή του.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69