Παραχωρούνται δημόσια ακίνητα στον Δήμο Βέροιας για τη δημιουργία νέου κλειστού γυμναστηρίου
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης

Ένα ζήτημα το οποίο ο βουλευτής Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλος και ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης είχαν θέσει στο Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Τσιούρα, βρίσκει τη λύση του.
Πρόκειται για δύο δημόσια ακίνητα με ΑΒΚ 344 και 345 που ο Δήμος Βέροιας ζητούσε την παραχώρηση τους από το Δημόσιο προκειμένου να δημιουργήσει αθλητικές εγκαταστάσεις. Τα δυο ακίνητα βρίσκονται στην περιοχή του νέου δικαστικού μεγάρου και εκεί θέλει να κατασκευάσει το νέο κλειστό γυμναστήριο ο δήμος Βέροιας.
Για το συγκεκριμένο ζήτημα είχε παρέμβει αποφασιστικά ο κ. Βεσυρόπουλος, ζητώντας να υπάρξει απόφαση παραχώρησης και να επισπευσθούν οι σχετικές διαδικασίες.
Έτσι, παραχωρούνται στον Δήμο Βέροιας χωρίς το παραμικρό αντίτιμο και κατά πλήρη κυριότητα τα δύο ακίνητα για να δημιουργηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις με άμεσα ωφελούμενους τη νεολαία και τους πολίτες της περιοχής.