BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Το μήνυμα του Τάσου Μπαρτζώκα για την απελευθέρωση της Βέροιας

Ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας, παρέστη σήμερα στις εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια για τον εορτασμό της επετείου από την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, τις οποίες φέτος τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Τάσος Μπαρτζώκας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Σήμερα, γιορτάζουμε όλοι με υπερηφάνεια την 112η επέτειο της απελευθέρωσης της Βέροιας από τον οθωμανικό ζυγό.

Είναι ημέρα μνήμης και τιμής για όσους αγωνίστηκαν με τόλμη, δίνοντας ακόμα και τη ζωή τους για την ελευθερία. Η Βέροια, σήμερα, στέκεται ως σύμβολο αυτής της ανυπέρβλητης θέλησης, με τους πολίτες της να γιορτάζουν με υπερηφάνεια και αγάπη για τον τόπο τους.

Η θυσία των προγόνων μας ας παραμείνει για πάντα στη μνήμη μας και στη συνείδησή μας και να γίνει φωτεινός φάρος για όλους εμάς, που είχαμε την τύχη να γεννηθούμε και να ζήσουμε ελεύθεροι!

Πολλά συγχαρητήρια στις μαθήτριες, στους μαθητές μας, στο Στρατό μας, στην Ελληνική Αστυνομία και όσους συμμετείχαν στην παρέλαση σήμερα παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας!

Αυτή η ημέρα θυμίζει σε όλους μας την αξία της ελευθερίας και της δημοκρατίας, αξίες που πρέπει να υπερασπιζόμαστε καθημερινά.

Χρόνια πολλά Βέροια!”

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69