BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων στην Καλλιθέα Βέροιας: Παράπονα και προτάσεις για την καθημερινότητα

Η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας διοργάνωσε πρόσφατα ανοιχτή συνέλευση κατοίκων στην περιοχή της Καλλιθέας, με τη συμμετοχή κατοίκων από τις συνοικίες Παπάγου, Καλλιθέα, Πασακιόσκι και Λαδομύλους. Στη συνέλευση, οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν απόψεις, να καταθέσουν προτάσεις, αλλά και να αναφέρουν προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους.

Συγκεκριμένα, τέθηκαν ζητήματα που αφορούσαν την καθαριότητα της περιοχής, τις παιδικές χαρές, τα βουλωμένα φρεάτια, την κατάσταση των πεζοδρομίων, τον δημοτικό φωτισμός και την ποιότητα του οδοστρώματος. Οι κάτοικοι εξέφρασαν τα παράπονά τους, ζητώντας άμεσες λύσεις από τις δημοτικές αρχές.

Παράλληλα, μοιράστηκαν ενημερωτικά έντυπα από διάφορες αντιδημαρχίες, προσφέροντας πληροφορίες για τις αρμοδιότητες και τις υπηρεσίες που παρέχονται.

Ένα από τα σημαντικά αποτελέσματα της συνέλευσης ήταν η εκδήλωση ενδιαφέροντος από πολλούς κατοίκους να συμμετάσχουν σε "ομάδες δράσης" που σχεδιάζει να δημιουργήσει η Κοινότητα της Βέροιας, με στόχο την ενεργότερη συμμετοχή τους στην αντιμετώπιση προβλημάτων.

Τα πρακτικά της συνέλευσης θα προωθηθούν στις αρμόδιες αντιδημαρχίες και φορείς για περαιτέρω επεξεργασία, ενώ μέσω του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου θα κοινοποιηθούν και σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

Στην ανοιχτή συνέλευση παρευρέθηκαν αρκετοί αιρετοί του Δήμου Βέροιας, καθώς και οι πρώην δήμαρχοι Ανδρέας Βλαζάκης, Γιάννης Χασιώτης και Χαρούλα Ουσουλτζόγλου.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69