BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Επίτιμη δημότης Βέροιας θα ανακηρυχθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στις 4 Οκτωβρίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Η συνεδρίαση θα επικεντρωθεί σε τρία σημαντικά θέματα, τα οποία αγγίζουν τόσο το τοπικό όσο και το εθνικό ενδιαφέρον.

Το πρώτο θέμα αφορά την πρόταση ανακήρυξης της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ως επίτιμης δημότη Βέροιας και την απονομή τιμητικής διάκρισης. Η κίνηση αυτή αποτελεί έναν φόρο τιμής για την προσφορά της στην ελληνική κοινωνία και το δημοκρατικό σύστημα της χώρας, καθώς και την αφοσίωσή της στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των αξιών του σύγχρονου κράτους δικαίου.

Το δεύτερο θέμα αφορά την τροποποίηση της απόφασης για τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης της πόλης από τον οθωμανικό ζυγό και η τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Τοπικών Αγωνιστών του Μακεδονικού Αγώνα.

Τέλος, το τρίτο θέμα αφορά την τροποποίηση της απόφασης για την παραχώρηση δημοτικού χώρου στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Thessaloniki Brand».από Δημοτικό Συμβούλιο θα ορίσει νέα ημεομηνια για το φεστιβάλ καντίνας. Η ημερομηνία που αναμένεται να οριστεί είναι 11-12-13 Οκτωβρίου.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69