tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το πρώτο κομπόστ από τους καφέ κάδους της Κεντρικής Μακεδονίας

Το πρώτο εδαφοβελτιωτικό (κομπόστ) από την ανακύκλωση των καφέ κάδων των δήμων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρέλαβαν τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ο Μιχάλης Γεράνης, πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Βασίλης Παπαδόπουλος, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του δήμου Βέροιας.

Στις εγκαταστάσεις της BIOSOLIDS |URBAN Department, στο Μαυροβούνι Πέλλας, ο κ. Γεράνης ως πρόεδρος του Περιφερειακού ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας παρέλαβε το πρώτο κομπόστ προερχόμενο από οργανικό κλάσμα που συλλέχθηκε από δήμους της Περιφέρειας, σφραγίζοντας την ανταποδοτικότητα και τη βιώσιμη διαχείριση των απορριμμάτων και σε αυτόν τον τομέα.

Ο Περιφερειακός ΦΟΔΣΑ της Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τον κ. Γεράνη, «δρα ως καταλύτης και έχει δεσμευτεί στο να διαδραματίσει καίριο ρόλο στην προώθηση πρακτικών που προωθούν την πράσινη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα στην περιοχή, στην προσπάθεια μιας 3ης γενιάς διαχείρισης αστικών αποβλήτων».

«Η συνεργασία με τη BIOSOLIDS ως υπεργολάβο της κοινοπραξίας "Ηλέκτωρ/Μεσόγειος" στον τομέα της κομποστοποίησης σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής όσον αφορά την αντιμετώπιση των αστικών απορριμμάτων/βιοαποβλήτων», αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της BIOSOLIDS, Αθανάσιος Σαββάκης, εξήρε τη συνεργασία με τον ΦΟΔΣΑ Κ. Μακεδονίας, αναφέροντας: «Η συνεργασία στοχεύει στη βιώσιμη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων/βιοαποβλήτων, προάγοντας την προστασία του περιβάλλοντος και την κυκλική οικονομία. Αυτή η πρωτοβουλία αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή του ΦΟΔΣΑ για ένα περιβάλλον αειφόρο, υγιές για τις επόμενες γενεές, και αναδεικνύει τη στρατηγική συνεργασία με τη BIOSOLIDS».

Πηγή: https://greenagenda.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69