tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημιουργία οινοτουριστικού χάρτη για την Ημαθία

Τη δημιουργία πολύπτυχου, δίγλωσσου οινοτουριστικού χάρτη, με αποτύπωση των 22 υφιστάμενων οινοποιείων της Ημαθίας αποφάσισε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, στην μία όψη του εν λόγω χάρτη θα αποτυπώνονται τόσο τα υφιστάμενα οινοποιεία της οινοποιητικής ζώνης της Νάουσας, όσο και τα βασικά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος της περιοχής, ενώ θα εμφανίζονται οι εθνικοί οδικοί άξονες, ώστε να είναι διακριτές οι οδικές πύλες εισόδου στη χώρα από το Εξωτερικό. Παράλληλα, θα εμφανίζεται και η οδική και σύνδεση της Ημαθίας και της οινοποιητικής ζώνης Νάουσας με την υπόλοιπη χώρα.

Περαιτέρω, σε μικρότερη κλίμακα, ο χάρτης θα περιλαμβάνει τον χάρτη της Ελλάδας με τη Ημαθία και την οινοποιητική ζώνη της Νάουσας σε διακριτό χρώμα, ώστε να μπορεί ο χρήστης να έχει μία γενική εικόνα της χώρας και της θέσης της Ημαθίας και της οινοποιητικής ζώνης Νάουσας σε αυτή.

Στη δεύτερη  όψη του χάρτη, θα υπάρχει περιγραφή των οινοποιείων της περιοχής, όπως είναι για παράδειγμα τα επισκέψιμα οινοποιεία, τα στοιχεία επικοινωνίας, οι συνταγμένες και οι φωτογραφίες, καθώς και συνοδευτικά κείμενα για το σύνολο του τουριστικού πλούτου της Ημαθίας.

Πηγή: https://www.tornosnews.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69