tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “ANUGA 2021”

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της πολιτικής για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση “ANUGA 2021”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου “Koelnmesse” στην Κολωνία  της Γερμανίας.

Στόχος της συμμετοχής της  Περιφέρειας Kεντρικής Μακεδονίας στη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η περαιτέρω προώθηση προς τη διεθνή αγορά των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων που παράγονται στην εδαφική της επικράτεια, η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας του κλάδου, η εξωστρέφεια της παραγωγής και ευρύτερα η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας.

Με 100 χρόνια εμπειρίας, η “Anuga” αποτελεί μία από τις κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις στον χώρο της βιομηχανίας τροφίμων. Η Δ.Ε. ANUGA διεξάγεται κάθε δύο χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο “Koelnmesse” της Κολωνίας και αποτελεί τη σημαντικότερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο τροφίμων και ποτών παγκοσμίως. Το υψηλό επίπεδο διεθνοποίησης της έκθεσης προσελκύει πάνω από 165.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 198 χώρες μέσα στους οποίους περιλαμβάνονται αγοραστές από κορυφαίες εταιρείες τροφίμων. Μέσα σε 10 αίθουσες συνολικής έκτασης 280.000 τ.μ., 7.400 εταιρείες από 107 χώρες παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, δημιουργώντας την πιο αξιόπιστη αγορά στον παγκόσμιο κόσμο τροφίμων για πελάτες τόσο από τη Γερμανία όσο και από το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της έκθεσης προβάλλεται το σύνολο των προϊοντικών κατηγοριών της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών καθώς και τεχνολογικά προϊόντα για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου, όπως και προϊόντα συναφή με τις υπηρεσίες εστίασης.

Ειδικότερα η έκθεση εκτείνεται σε 10 διακριτούς τομείς/αίθουσες:

➢ Fine Food (Γενικά Τρόφιμα)

➢ Frozen Food( κατεψυγμένα προϊόντα ,παγωτά)

➢ Meat (είδη κρέατος – κρεατοσκευάσματα)

➢ Chilled & Fresh food (προϊόντα συντήρησης-νωπά)

➢ Dairy (γαλακτοκομικά)

➢ Bread & Bakery (αρτοσκευάσματα, είδη ζαχαροπλαστικής

➢ Hot beverages (ζεστά ροφήματα)

➢ Drinks (ποτά)

➢ Organic (βιολογικά προϊόντα)

Με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, στην έκθεση του 2021 θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για τη διασφάλιση της ασφαλούς μετακίνησης στον εκθεσιακό χώρο και όχι μόνο. Παράλληλα η αύξηση των τ.μ των διαδρόμων, η μείωση της συνολικής εκθεσιακής επιφάνειας, η απόσταση μεταξύ των περιπτέρων και άλλα μέτρα θα διασφαλίσουν την προστασία των εκθετών και επισκεπτών, με βάση τα όσα ανακοίνωσε η διοργανώτρια “KOLNMESSE”.

Για την υλοποίηση των παραπάνω και την αρτιότερη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα επιθυμούσαν να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Π.Κ.Μ. να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα e-mail: g.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα: 2313330350 κ. Γλυκερία Καραλή, 2313330391 κ. Χαρίκλεια Τσιαμπαλή,  2313330052 κ. Μαρία Ελευθεριάδου και 2313330395 κ. Γεώργιος  Γκανάτσιος.

Το έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος επισυνάπτεται στη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

https://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=35&pressid=22115

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69