tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Περιφέρεια θα συμμετάσχει στην 34η Διεθνής Έκθεση εκλεκτών Τροφίμων και Ποτών «SALON GOURMETS 2020»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της πολιτικής για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη συμμετοχή της στην 34η Διεθνής Έκθεση εκλεκτών Τροφίμων και Ποτών «SALON GOURMETS 2020», που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Μαρτίου έως και 02 Απριλίου 2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο IFEMA- Feria de Madrid στη Μαδρίτη – Ισπανία.

Η SALON GOURMETS, η πιο παλιά έκθεση της Ισπανίας, πραγματοποιείται με επιτυχία τα τελευταία 35 χρόνια. Αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός στον κλάδο των ποιοτικών τροφίμων. Πέρα των ευρωπαϊκών χωρών, η έκθεση προσελκύει το ενδιαφέρον των χωρών της βόρειας Αφρικής καθώς και των ισπανόφωνων χωρών της Λατινικής Αμερικής. Η διοργάνωση του 2019 συγκέντρωσε 2.024 διεθνείς εκθέτες και προσέλκυσε περισσότερους από 107.000 εμπορικούς επισκέπτες, ενώ το Hosted Buyers Program του 2019, φιλοξένησε 130 διεθνείς αγοραστές.

Το πλήρες πακέτο παροχών και υποστηρικτικών υπηρεσιών, για την άρτια παρουσίαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των επιχειρήσεων αγροδιατροφικού τομέα, περιλαμβάνει:

1. Ενοίκιο γωνιακού προνομιακού χώρου επιφάνειας 27τ.μ.

2. Νέα, αναβαθμισμένη, πολυτελή, καλαίσθητη, ξύλινη κατασκευή περιπτέρου

3. Λειτουργικό εξοπλισμό και επίπλωση περιπτέρου που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες συμμετοχής της Περιφέρειας και των επιχειρήσεων αγροδιατροφικού τομέα (τραπέζια, καρέκλες, ράφια, infocounters - πάγκοι προβολής προϊόντων , φώτα, βιτρίνες)

4. Λειτουργικές δαπάνες (ρεύμα και κατανάλωση ρεύματος για τις ώρες της έκθεσης, καθαριότητα την παραμονή και κατά τη διάρκεια της έκθεσης)

5. Γραφικά περιπτέρου για την Περιφέρεια με βάση τις προδιαγραφές που ορίζει η ανάδοχος εταιρεία

Είναι η πρώτη φορά που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Σκοπός της συμμετοχής της Περιφέρειας είναι η επιπρόσθετη αναγνωσιμότητα και η ανάδειξη των εκλεκτών/ποιοτικών τροφίμων και ποτών της, στο κορυφαίο εμπορικό γεγονός τροφίμων και ποτών υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη, όπως και η ενίσχυση της εξωστρέφειας και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα τους, τα οποία προσδιορίζουν την ισχυρή ταυτότητα των προϊόντων της Περιφέρειας και τη φήμη των περιοχών προέλευσής τους.

Για την υλοποίηση των παραπάνω και την αρτιότερη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις εκλεκτών/ποιοτικών τροφίμων και ποτών της Περιφερειακής σας Ενότητας που  επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της ΠΚΜ (ενιαία διαμορφωμένος χώρος 27 τ.μ.), να δηλώσουν συμμετοχή  το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Πέμπτη 05 Μαρτίου 2020.

Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την διάθεσή τους λαμβάνοντας υπόψη:

  • Τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις,
  • Τη δραστηριότητα της επιχείρησης και κατά πόσο συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,
  • Την εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών ενοτήτων της ΠΚΜ,
  • Τους εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετέχει σε περίπτερο της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις.

Τα Έντυπα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 2313330044.

"Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα 2313330350 κα. Γλυκερία Καραλή, 2313330395 κος. Γεώργιος Γκανάτσιος και 2313330428 κος Γεώργιος Φανέλης. Για την ΠΕ Ημαθίας στα τηλέφωνα 2331350142κα Ιωάννα Κεχαγιά  και   2331350152 κα Όλγα Τσεχελίδου" αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69