tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Περιφέρεια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “Sial Middle East” στο Άμπου Ντάμπι

Στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “SialMiddleEast” που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2019 στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συμμετέχει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

 Όπως επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρης Μπάτος, ο οποίος θα είναι και ο επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας στη φετινή διοργάνωση, “Η συμμετοχή μας στη Sial Middle East το 2018 ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη και γι' αυτό φέτος συνεχίζουμε με ακόμη πιο δυναμική την παρουσία μας στη συγκεκριμένη έκθεση. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών μας σε συνεχώς αναπτυσσόμενες αγορές, να προωθήσουμε και να προβάλλουμε  αποτελεσματικά τα εκλεκτά προϊόντα μας”.

Η Διεθνής Έκθεση “Sial Middle East” αποτελεί κορυφαίο εμπορικό γεγονός  για τον κλάδο των τροφίμων - ποτών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής. Το 2018 η “Sial Middle East” συγκέντρωσε 1.089 εκθέτες από 45 χώρες, πάνω από 28.000 επισκέπτες από περισσότερες από 90 χώρες και 470 ξένους αγοραστές από 50 χώρες.

Η έκθεση ξεχωρίζει  για την υψηλή  ποιότητα των επισκεπτών της, την εξαιρετική της οργάνωση αλλά και τα πολύ καλά αποτελέσματα των Β2Β (business to business) συναντήσεων που διοργανώνονται κάθε χρόνο.

Για πρώτη φορά στο “Greek Food Show” στην Πολωνία

Στο 4ο “Greek Food Show”, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας PGE NARODOWY στην Πολωνία, συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Για πρώτη φορά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει  στη συγκεκριμένη διοργάνωση με κύριους στόχους της παρουσίας της την ενίσχυση της  αναγνωρισιμότητας, την ανάδειξη των αγροτικών προϊόντων της περιοχής στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της Πολωνίας, την  ενδυνάμωση της εξωστρέφειας και τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.

“ Η Greek Food Show είναι η μοναδική διοργάνωση που παρουσιάζει την πλούσια γαστρονομική παράδοση και τα προϊόντα της Ελλάδας. Οι εξαγωγές της χώρας μας στην Πολωνία αυξήθηκαν κατά 80% τα τελευταία 10 χρόνια. Με τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση στοχεύουμε στην τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας, στην είσοδο και εδραίωσή τους σε νέες αγορές”, τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  Σωτήρης Μπάτος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69