tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Παρουσία του περιφερειάρχη και του αντιπεριφερειάρχη έκοψαν την βασιλόπιτα οι υπάλληλοι της Π.Ε Ημαθίας

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, και των περιφερειακών συμβούλων Νίκης Καρατζιούλα και Θεόφιλου Τεληγιαννίδη,έκοψαν την βασιλόπιτα τους οι υπάλληλοι της Π.Ε Ημαθίας, το μεσημέρι της Πέμπτης 15ης Φεβρουαρίου, στη Βέροια.

Απαντώντας στην προσφώνηση της προέδρου του συλλόγου Πένυς Σούρδα, ο αντιπεριφερειάρχης χαρακτήρισε συνεργάτες τους όλους τους υπαλλήλους της Περιφερειακής του Ενότητας. «Χωρίς εσάς και το φιλότιμο σας δεν θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε διοικητικά την δύσκολη χρονιά που περάσαμε. Παρά την μη ύπαρξη εθνικών πόρων και την έλλειψη προσωπικού στο σύνολο των υπηρεσιών, ο πρόσφατος απολογισμός μας στο περιφερειακό συμβούλιο έκλεισε με θετικό πρόσημο και αυτό χάρη σε εσάς. Προτεραιότητα όλων μας, η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Όλες οι διευθύνσεις και το προσωπικό της Π.Ε Ημαθίας ανταπεξήλθαν στο σύνολο των αιτημάτων των πολιτών» είπε ο κ. Καλαϊτζίδης.

Pita kalas

Συνεχίζοντας, τόνισε τον «Γολγοθά» που πέρασε η Ημαθία με την οζώδη δερματίτιδα, η οποία επιλύθηκε με άριστο τρόπο , παρά το ελάχιστο προσωπικό στο Κτηνιατρικό της Τμήμα. Στο ίδιο επίπεδο και η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, όπου ελάχιστοι γεωπόνοι επιτέλεσαν το πρόγραμμα για το «κομφούζιο» με την Ημαθία να δέχεται 1.200 αιτήσεις, σε σύνολο 1.800 σε επίπεδο Περιφέρειας, ενώ έχουν προστεθεί και καθήκοντα επίβλεψης των πολυπληθών ΤΟΕΒ της περιφερειακής ενότητας.

«Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, πραγματοποίησε άψογα το καθήκον της, αναλαμβάνοντας και υποχρεώσεις, όπως η διανομή του ΤΕΒΑ, που έπρεπε να κάνει το κράτος. Η Διεύθυνση Ανάπτυξης, έκανε τους απαραίτητους ελέγχους, εξέδωσε 1.800 περίπου άδειες επαγγέλματος και πλήθος γνωμοδοτήσεων για περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις, ενώ συγχρόνως πραγματοποίησε και το δύσκολο έργο της μεταφοράς των μαθητών. Η Διεύθυνση Μεταφορών εξέδωσε χιλιάδες νέες άδειες κυκλοφορίας και άδειες οδήγησης, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στην Ημαθία έρχονται πολλοί πολίτες από άλλες περιοχές για να εξυπηρετηθούν σε αυτό τον τομέα. Η Διεύθυνση τεχνικών έργων υλοποίησε σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα που ψηφίσθηκε Συντηρήσαμε το οδικό δίκτυο, είχαμε επιτυχημένο αποχιονισμό. Χρηματοδοτούμε μέσω του ΠΕΠ του ΣΕΣ της ΠΚΜ το μουσείο των Αιγών, τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Βέροιας, τα έργα τα οποία βαδίζουν στην ολοκλήρωση τους, ενώ Βέροια και Νάουσα έχουν λάβει από το πρόγραμμα βιώσιμης αστικής ανάπτυξης της ΠΚΜ πάνω από 7.5 εκ. ευρώ. Το τμήμα Πολιτικής προστασίας λειτούργησε άψογα. Επιπρόσθετα, συνδιοργανώσαμε και διοργανώσαμε εκδηλώσεις με σκοπό την τουριστική προβολή της Ημαθίας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με αποκορύφωμα την εκδήλωση Imathia Quality στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας. Φυσικά όλα τα παραπάνω έγιναν πιο εύκολα, με την αμέριστη συνδρομή της Διεύθυνσης Διοικητικού Οικονομικού» τόνισε ο κ. αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος έκλεισε με την ευχή το 2018 να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο κΠεριφερειάρχης κ. Τζιζτιζκώστας χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόνισε ότι οι υπάλληλοι της ΠΚΜ έχουν και την θέληση και την ικανότητα να επιλύουν προβλήματα, παρ΄ ότι τα εμπόδια είναι τεράστια. Εμπόδια που προκύπτουν από την οικονομική συγκυρία, την πολυνομία, την έλλειψη προσωπικού και τα τεράστια κενά του «Καλλικράτη». «Χαίρομαι που έχω άμεση σχέση με τους 2.000 συνεργάτες μου, στην Κεντρική Μακεδονία. Η πόρτα μου και το τηλέφωνο είναι ανοικτό για κάθε ένα από εσάς. Στόχος μας να είμαστε αποτελεσματικοί στον πολίτη και εκτιμώ ότι δίνεται τον καλύτερο σας εαυτό, βάζοντας το συλλογικό συμφέρον μπροστά και με εντιμότητα δίνεται λύσεις. Για αυτό και η ΠΚΜ είναι 3 χρόνια πρώτη σε απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων σε παραγωγή έργου, για αυτό και πρόσφατα βραβευτήκαμε από την Κομισιόν ως η επιχειρηματική περιφέρεια της Ευρώπης» είπε ο κ. Τζιτζικώστας, ανακοινώνοντας ,στο τέλος του χαιρετισμού του, ότι ο ίδιος και η περιφερειακή του παράταξη, η «Αλληλεγγύη, Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία» θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα το 2019, ζητώντας από τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας να εμπιστευτούν το σημαντικό έργο που παρήχθη.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69