tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Νάουσα: Το Ξινόμαυρο θα συνοδεύσει τις γεύσεις στο «Naousa Street Food Festival 2024 – Wine Edition»

Δήμος της Ηρωικής Πόλης Νάουσας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, το Επιμελητήριο Ημαθίας και την ομάδα «Soul food Thessaloniki» και με οδηγό τη γεύση, διοργανώνουν το «Naousa Street Food Festival 2024 – Wine Edition» στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου της Νάουσας.

Στην πόλη του ξινόμαυρου από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου ταξιδεύει η κουλτούρα φαγητού του δρόμου. Για ένα τριήμερο, καταξιωμένοι σεφ του χώρου, θα δημιουργούν και θα μαγειρεύουν με έμπνευση το Ξινόμαυρο κρασί της Νάουσας, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.

Στο φεστιβάλ συμμετέχει ο Σύνδεσμος Αμπελουργών & Οινοποιών Νάουσας, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια από την ίδρυσή του. Τα 24 μέλη-οινοποιεία του Συνδέσμου δημιουργούν ένα δυναμικό μωσαϊκό με αποστολή τη διαφύλαξη, προώθηση και προβολή της πλούσιας αμπελοοινικής κληρονομιάς της ιστορικής ζώνης και της αυθεντικότητας των κρασιών της Νάουσας.

Επιπλέον, θα υπάρχουν δέκα επιλογές Street Food, Beer & Cocktail Bar, ενώ θα πραγματοποιηθούν live cooking workshops.

Ξεχωριστές μουσικές εκδηλώσεις εμπλουτίζουν το φεστιβάλ και συγκεκριμένα, την Παρασκευή 6/9 θα διασκεδάσουμε με τους Loopia Band,το Σάββατο 7/9 θα απολαύσουμε τον μοναδικό Νίκο Πορτοκάλογλου και την Κυριακή 8/9 τους Mimis Nikolopoulos Band.

Τρεις ημέρες με Djs, μουσικές συναυλίες, Live Cooking & Cocktails και δρώμενα για τους λάτρεις της κουλτούρας του δρόμου και όχι μόνο στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου της Νάουσας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69