tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αισιόδοξο μήνυμα από τον υπουργό Οικονομίας για τη Δημοτική Επιχείρηση Τουρισμού Νάουσας σε συνάντησή του με την βουλευτή Φρόσω Καρασαρλίδου

karasarlidou nosokom

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας κ. Σταθάκη είχε την Τρίτη η βουλευτής του νομού μας Φρόσω Καρασαρλίδου σχετικά με το αίτημα του Δήμου Νάουσας να μπορεί να ενταχθεί και η Δημοτική Επιχείρηση Τουρισμού Νάουσας (ΕΤΑ ΑΕ) σε αναπτυξιακά προγράμματα. Ως γνωστό, οι δημοτικές επιχειρήσεις, με βάση σχετικό νόμο της προηγούμενης κυβέρνησης, δεν είχαν τη δυνατότητα αυτή με αποτέλεσμα να υφίστανται τον σκληρό ανταγωνισμό των ιδιωτών και να μαραζώνουν.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα τη σωτηρία της ΔΕΤ, είχε ζητηθεί από τους βουλευτές να παρέμβουν στο υπουργείο Οικονομίας και να ζητήσουν την αλλαγή του νόμου με σκοπό να εντάσσονται και οι δημοτικές επιχειρήσεις σε αναπτυξιακά προγράμματα, ώστε να μπορέσει η ΔΕΤ (ΕΤΑ ΑΕ) να εκσυγχρονιστεί και να γίνει βιώσιμη.

Η κα Καρασαρλίδου έθεσε το θέμα στον υπουργό Οικονομίας κ. Σταθάκη, ο οποίος τη διαβεβαίωσε ότι μέσα στον Ιούνιο θα κατατεθεί στη Βουλή νόμος που θα περιλαμβάνει και τη δυνατότητα ένταξης στα αναπτυξιακά προγράμματα των δημοτικών επιχειρήσεων. Για τη θετική αυτή εξέλιξη ενημερώθηκε από την κ. Καρασαρλίδου τόσο ο δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης όσο και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Αποστόλου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69