tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Νάουσας για το Δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου

Η Δημοτική Αρχή Νάουσας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας, η οποία θα αφορά τα πεπραγμένα της για το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου 2024. Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024, στις 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος.

Στην ειδική αυτή συνεδρίαση, οι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν θέματα προς συζήτηση. Για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική διεξαγωγή της συνεδρίασης, όσοι επιθυμούν να υποβάλουν θέματα προς συζήτηση, καλούνται να το κάνουν εγγράφως στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι την Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση αποτελεί μια ευκαιρία για την τοπική κοινωνία να ενημερωθεί για τις δράσεις και αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα στους εκπροσώπους των κοινοτήτων να εκφράσουν τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους.

Οι συζητήσεις αναμένεται να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από ζητήματα υποδομών και υπηρεσιών έως την καθημερινότητα των πολιτών.

Παραμένει να δούμε ποια θα είναι τα θέματα που θα τεθούν στην ατζέντα, και πώς η Δημοτική Αρχή θα απαντήσει στις προκλήσεις και στα ερωτήματα που θα τεθούν από τους εκπροσώπους των κοινοτήτων.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69