tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη μαθητών του σχολείου Teofilo Patini L’ Aquila της Ιταλίας στο Δημαρχείο Νάουσας

Το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου επισκέφθηκαν το Δημαρχείο του Δήμου Ηρωικής Πόλεως  Νάουσας ομάδα 10 μαθητών του σχολείου Teofilo Patini της L’ Aquila της Ιταλίας, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης που συνομολογήθηκε μεταξύ των δύο σχολείων και υπογράφηκε τον προηγούμενο χρόνο.

Τους μαθητές φιλοξενεί τις μέρες αυτές των Αποκριών  το Λάππειον 1ο Γυμνάσιο Νάουσας, ενώ στο Δημαρχείο τους υποδέχτηκαν οι αντιδήμαρχοι Παιδείας και Πολιτισμού, κ.κ. Στέλιος Δάγγας και Βίκυ Δανιηλίδου, ενώ μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκτελών χρέη Δημάρχου, αντιδήμαρχος κ .Θεόδωρος  Δολδούρης

Οι μαθητές θα υλοποιήσουν κοινές πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις εντός και εκτός του Λαππείου, κυρίως όμως οι Ναουσαίοι θα γνωρίσουν στους Ιταλούς την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας με επίκεντρο το έθιμο Γενίτσαροι και Μπούλες. Στο πλαίσιο της γνωριμίας με την περιοχή μας οι Ιταλοί μαθητές θα πραγματοποιήσουν και εξορμήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, όπως η Μίεζα και οι Αιγές. Μαθητές του Λαππείου με δύο καθηγητές θα ανταποδώσουν την επίσκεψη, ταξιδεύοντας στην L’Aquila  τον Απρίλιο. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69