tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων του Δήμου Νάουσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων του Δήμου Η.Π. Νάουσας, την Τετάρτη (10 Μαΐου) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας.

Το Συμβούλιο Παίδων, το οποίο αποτελεί προσομοίωση του Δημοτικού Συμβουλίου, δίνει τη  δυνατότητα στα παιδιά μέσα από ένα πλαίσιο θεμάτων να παρουσιάσουν δημόσια τις δικές τους απόψεις, επιθυμίες προτάσεις και να μυηθούν στις αξίες, τις πρακτικές και τις δυσκολίες της δημοκρατίας, ως τρόπου συλλογικής διαβούλευσης και διακυβέρνησης.

Ο Δήμος Νάουσας ανέλαβε τη διοργάνωση εκ μέρους της Αντιδημαρχίας Παιδείας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Ημαθίας.

Κατά την έναρξη του 4ου Δημοτικού Συμβουλίου  Παίδων του Δήμου Η.Π. Νάουσας τους μαθητές καλωσόρισε ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας Γιώργος Βασιλείου, οι οποίοι αφού συνεχάρησαν τα παιδιά για την συμμετοχή τους και τους εκπαιδευτικούς για την υποστήριξη, επεσήμαναν τη σημασία της αναγκαιότητας της «καλλιέργειας» του ενεργού πολίτη μέσα από ανάλογες πρωτοβουλίες.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυναν η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμία Γώτη, η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Κατερίνα Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νάουσας Σωτήρης Σταμάτης και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Νάουσας, Νικόλαος Πομάκης.

Στο 4ο Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων του Δήμου Η.Π. Νάουσας συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ τάξης των Δημοτικών Σχολείων, που παρουσίασαν τις απόψεις τους για θέματα τα οποία απασχολούν τον τόπο μας (περιβαλλοντικά, πολιτισμού, εκπαίδευσης, αθλητισμού κ.ά.) και είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα στον δήμαρχο και στους αντιδημάρχους που παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69