tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νίκος Κουτσογιάννης: Με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο θα ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία από τους Ναουσαίους

Μια δεύτερη ευκαιρία, για να ολοκληρώσει όσα δεν του επέτρεψε ο χρόνος της πρώτης τετραετίας, θα ζητήσει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές από τους δημότες Νάουσας ο πρώην δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης. Αυτό έκανε γνωστό σε συνάντησή του με εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Κιόσκι, την Δευτέρα το βράδυ.

Ο κ. Κουτσογιάννης τόνισε ότι το διάστημα που πέρασε, ζύγισε τα πράγματα, έκανε την αυτοκριτική του και αποφάσισε να θέσει ξανά υποψηφιότητα. "Θέλουμε να ολοκληρώσουμε πράγματα που έμειναν ανολοκλήρωτα και να δώσουμε στην τοπική κοινωνία ξανά ελπίδα" είπε. Ένα από τα θέματα που έμειναν στην μέση και καταλαβαίνει κανείς ότι είναι μεγάλος καημός του είναι η παραγωγή ρεύματος με υδροϋλεκτρικά έργα."Αν η σημερινή διοίκηση είχε επενδύσει πάνω σε αυτό το σχέδιο, σήμερα με την ενεργειακή κρίση ο δήμος Νάουσας θα είχε ένα πολύ σημαντικό εισόδημα" σχολίασε.

Αναφορικά με την αυτοκριτική που έκανε, είπε ότι κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Κουτσογιάννης δεν ήταν εργατικός αλλά εκεί που υστέρησε ήταν στον τομέα της επικοινωνίας με τον κόσμο. "Για την παραγωγή έργου, έμεινα απομονωμένος στο γραφείο μου. Δεν είχα καταλάβει την ανάγκη μερίδας κόσμου να έχει επαφή με τον δήμαρχο" σχολίασε και πρόσθεσε ότι στόχος του είναι να βελτιώσει κάποια πράγματα που του στοίχησαν στην πρώτη του θητεία γιατί θεωρεί ότι αδίκησε τον εαυτό του. "Για παράδειγμα, ασχολήθηκα 2,5 χρόνια με τον Καραμπατζό (σ.σ. εννοούσε την κόντρα με τον πρώην δήμαρχο). Αυτό ήταν λάθος" σημείωσε.

Όσον αφορά το νέο ψηφοδέλτιο που σχηματίζεται, αποκάλυψε ότι η πληρότητά του αυτή την στιγμή αγγίζει το 70% περίπου και θα ανακοινωθεί μαζί με τις θέσεις του συνδυασμού μετά τις εθνικές εκλογές. Ο κ. Κουτσογιάννης είπε ότι θα αποτελείται από παλαιούς συνεργάτες αλλά και από πολλά νέα πρόσωπα. Νέα σε ηλικία αλλά και απόψεις. Επίσης είπε, την τετραετία που πέρασε είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ποιοι είναι αυτοί που έμειναν πραγματικά δίπλα του και ποιοι ήταν εκείνοι που τον πλησίασαν έχοντας άλλα κίνητρα και στην συνέχεια πέρασαν απέναντι.

Μιλώντας για τις επιδόσεις της σημερινής διοίκησης, άσκησε κριτική λέγοντας ότι δεν έχει όραμα για τον τόπο, η καθημερινότητα του δημότη Νάουσας είναι προβληματική και ότι τα περισσότερα έργα που υλοποιεί σήμερα είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που έκανε η διοίκηση Κουτσογιάννη. "Εμείς έχουμε όραμα, σχέδιο και τρόπο να κάνουμε ξανά ελκυστικό τον τόπο μας, τόσο για τους δημότες μας όσο και για τους επισκέπτες" τόνισε ο κ. Κουτσογιάννης.

Λέγοντας περισσότερα για το πλάνο του, είπε ότι ο στόχος του ναι αξιοποιήσει ο δήμος τους αρχαιολογικούς θησαυρούς και να δημιουργήσει συνεργασίες με τους άλλους δυο δήμους της Ημαθίας για να δημιουργηθεί ένα κοινό τουριστικό πρόγραμμα. "Πρέπει από κοινού να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματά μας. Δεν πρέπει να λειτουργήσουμε ανταγωνιστικά με την Βέροια και την Αλεξάνδρεια" σχολίασε.

Στην συνάντηση με τους δημοσιογράφους, ο κ. Κουτσογιάννης είχε τους Στέλιο Δάγγα και την Άννα Βασιλειάδου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69