tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας έκοψε την βασιλόπιτα

Στο εξοχικό κέντρο "Τέσσερις εποχές" την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου έκοψε το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλαος Καρανικόλας,οι αντιδήμαρχοι αλλά και μέλη του Δ.Σ του Νομικού προσώπου Τζουβάρας Βασίλης , Βασιλειάδης Χρήστος, Ζάχος Σταύρος, Μιχαηλίδης Νικόλαος.

Η οικοδέσποινα και πρόεδρος του Κ.Κ.Π.&Α. Αραμπατζή Στεργιανή αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, έδωσε το λόγο στον δήμαρχο.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην καλή δουλειά που γίνεται σε όλες τις δομές του Ν.Π αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο της προέδρου του Δ.Σ και του προσωπικού του Ν.Π. Δήλωσε πως θα στηρίξει το έργο και την προσπάθεια αυτή με κάθε δυνατό τρόπο. Η πρόεδρος είπε ότι έχει άριστη συνεργασία με του Δήμο και όλους τους αντιδημάρχους καθώς και όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Δ.Σ. Κάνοντας μια αναδρομή ,μίλησε για το έργο που έγινε τα προηγούμενα τρία έτη αλλά και για τον  προγραμματισμό για την τρέχουσα χρόνια. Είπε ότι αυτό που γίνεται είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και του επαγγελματισμού που επιδεικνύουν οι υπάλληλοι των δομών και ότι θα είναι ανοιχτή για να τους βοηθήσει και να δώσει λύσεις σε όποιο πρόβλημα  αντιμετωπίζουν.

Η είδηση της βραδιάς είναι η μεταφορά του Κ.Δ.Α.Π. σε νέο χώρο πλησιέστερα στο κέντρο της πόλης,η τοποθέτηση νέων πιστοποιημένων παιδικών χαρών σε όλους τους
παιδικούς σταθμούς και η προσπάθεια που γίνεται για το άνοιγμα του Π.Σ. Αγγελοχωρίου με την υποβολή πρότασης για ένταξη του στο πρόγραμμα LEADER clld .

Τον λόγο έλαβε η δ/ντρια του Κ.Κ.Π.&Α η οποία είπε ότι τα θετικά αποτελέσματα είναι συνέπεια της ομαδικής δουλειάς και της άριστης συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των υπαλλήλων .Ένα ομαδικό πνεύμα που θα συνεχιστεί για να επιτευχθούν οι στόχοι της παροχής προστασίας και τις αλληλεγγύη στις ευάλωτες ομάδες του Δήμου. 

Ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα,τυχερές με την ανεύρεση του φλουριού οι δομές του ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ και η υπάλληλος Ματάτη Ανδρονίκη.

20230120 224711

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69