tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Νάουσας: διαθέσιμα 2 εκατομμύρια ευρώ από «παρατημένα» έργα

dimotiko naousa nea

Από τον δήμο Νάουσας ανακοινώθηκε ότι με την αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου για το έτος 2015, έγιναν διαθέσιμα 2 εκατομμύρια ευρώ από «παρατημένα» έργα, που λίμναζαν στους προϋπολογισμούς του Δήμου Νάουσας για πολλά χρόνια.

Πρόκειται για έργα του τεχνικού προγράμματος που είτε είχαν ολοκληρωθεί σε προηγούμενες χρονιές (ενδεικτικό το παράδειγμα έργων αποχιονισμού του 2011) είτε έργα που δεν ξεκίνησαν ποτέ, αλλά κανείς δεν είχε μπει στη διαδικασία να αφαιρέσει από το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό.

"Η δημοτική αρχή, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, προχώρησε σε εκκαθάριση του τεχνικού προγράμματος. Πλέον είναι εγγεγραμμένα μόνο τα τρέχοντα έργα και προκύπτει υπόλοιπο 2 εκατομμυρίων ευρώ που θα χρησιμοποιηθεί σε στοχευμένα, στρατηγικά σχεδιασμένα έργα, τόσο συντηρήσεων όσο και αναπτυξιακού και κοινωνικού χαρακτήρα. Με αυτή την ενέργεια μία ακόμη δέσμευση της δημοτικής αρχής, να επιφέρει τάξη στα του Δήμου, γίνεται πραγματικότητα. Πρωταρχικός στόχος παραμένει η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, η δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης και η κοινωνική προστασία" αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δήμος Νάουσας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69