tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Νάουσας

Tακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νάουσας θα διεξαχθεί  την  15-03-2022 ημέρα  της εβδομάδος  Τρίτη και ώρα από 12:00 μ. έως 13:00 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα  της ημερήσιας διάταξης:

1 Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Νάουσας και του Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Αραπίτσης Ναούσης για την πράξη «Ενίσχυση Υποδομών Εγγείων Βελτιώσεων ΤΟΕΒ Αραπίτσης Ναούσης»

2 Έγκριση ή μη οικονομικής ενίσχυσης στο μουσικό σωματείο «ΩΔΕΙΟ ΝΑΟΥΣΗΣ» και εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης».

3 Τακτοποίηση ή μη βεβαιωμένων τελών στους χρηματικούς καταλόγους Δήμου Νάουσας (ΤΑΠ)

4 Απόδοση λογαριασμού της πάγιας προκαταβολής και απαλλαγή της υπαλλήλου του Δ.Η.Π. Νάουσας Αρβανιτάκη Αντωνίας για το έτος 2021

5 Απόδοση λογαριασμού της πάγιας προκαταβολής και απαλλαγή του υπαλλήλου του Δ.Η.Π. Νάουσας Βοργιατζίδη Αλέξανδρου για το έτος 2021

6 Έγκριση ή μη δαπανών για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου2022 και εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης.

7 α) Έγκριση και αποδοχή της Υποβολής Πρότασης με τίτλο : «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΟΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ» στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» για τα έτη 2021-2022 στον άξονα προτεραιότητας 2 (Α.Π.2) «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», στο Μέτρο 1.1.: Ολοκληρωμένα έργα αναπλάσεων κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου ή δίκτυο αυτών, β) Έγκριση της υπ’ αριθμ. Πρωτ.: 3025/2022 μελέτης με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΟΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ», γ) Αποδοχή κάλυψης από ίδιους πόρους ή/και άλλη πηγή χρηματοδότησης του επιπλέον ποσού (πέραν του ποσού ένταξης από το Π.Τ.) σε γνώση ότι υπάρχει έλλειμμα χρηματοδότησης το οποίο θα καλυφθεί από ιδίους πόρους του Δήμου και στην περίπτωση που απαιτηθεί, δ) αποδοχή των όρων χρηματοδότησης σύμφωνα με το συνημμένο στο Παράρτημα Σύμφωνο Αποδοχής Όρων Χρηματοδότησης (ΣΑΠΟ), ε) αποδοχή των όρων της υπ’ αριθμ. πρωτ: 4410 με Κωδικό Πρόσκλησης: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ – 2021 πρόσκλησης και του οδηγού αυτής, όπως ισχύει, στ) την εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή όλων των απαιτούμενων εγγράφων των προτάσεων και για όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υποβολή τους, ζ) την εξουσιοδότηση της κας Γενικής Γραμματέως ως αρμόδιο επικοινωνίας και υπεύθυνο υλοποίησης της πρότασης και η) την εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου ως νόμιμο εκπρόσωπο του Δήμου να υπογράψει κάθε σχετικό έγγραφο για το σκοπό αυτό.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69